iPhone 7 Plus 32 Gb, Pil sağlığı %84, 2019 Mayıs'ta aldım tam 3 yıl oluyor ilk sahibi benim. iOS 16 güncellemesini almayacak o yüzden ufak ufak tedirginlikler başladı...
Çok gitmez daha. Sana en fazla 2 yıl diyorum. Seçime yakın dolar düşecek dip fiyatları görecek o esnada değiştirmende fayda var diyorum. Bende de vardı Temmuz gibi değiştirdim.
iPhone 7 Plus 32 GB, Pil sağlığı %84, 2019 Mayıs'ta aldım tam 3 yıl oluyor ilk sahibi benim. iOS 16 güncellemesini almayacak o yüzden ufak ufak tedirginlikler başladı...
iPhone 7 Plus 32 Gb, Pil sağlığı %84, 2019 Mayıs'ta aldım tam 3 yıl oluyor ilk sahibi benim. iOS 16 güncellemesini almayacak o yüzden ufak ufak tedirginlikler başladı...
1-1.5 yıl daha götürür. Yavaş yavaş uygulama destekleri kesildiğinde değiştirebilirsiniz şu an değiştirmek mantıksız fiyatlar aşırı pahalı. Gerçi gelecekte düzelir mi bilemiyorum...
1-1.5 yıl daha götürür. Yavaş yavaş uygulama destekleri kesildiğinde değiştirebilirsiniz şu an değiştirmek mantıksız fiyatlar aşırı pahalı. Gerçi gelecekte düzelir mi bilemiyorum...