Alabilirsen, Apple’ın kendi özel deri kılıfları var onları öneririm, ben iPhone6 için almıştım memnun kaldım fakat sürekli tak çıkar yapmaman lazım ben o hatayı yaptığım için yanları çatladı ve silikon gibi gevşedi. Sen onu yapmazsan sorun olmaz.
Alabilirsen, Apple’ın kendi özel deri kılıfları var onları öneririm, ben iPhone6 için almıştım memnun kaldım fakat sürekli tak çıkar yapmaman lazım ben o hatayı yaptığım için yanları çatladı ve silikon gibi gevşedi. Sen onu yapmazsan sorun olmaz.
Kalınlaştırmıyor değil mi reis telefon zaten büyük bitane kılıf aldım tam korumalı fakat telefon zaten dev gibi bu iyice devleştirdi ele tam oturmuyordu şimdi hiç oturmuyor. Teşekkür ederim araştırıcam onu bir
Spigen'in Air Skin kılıfını kullanıyorum, aşırı memnunum. Hem çok şık duruyor, hem malzemesi kaliteli, alalı 3-4 ay kadar oldu salma yapmadı. Büyük darbelerden korumaz, çizikler için ideal.
Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullan. Ufak bir not olsun, kendi sitesi yerine Hepsiburada'yı vs. takip et, ben 25TL'ye almıştım siyah renk olanını.
Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullan. Ufak bir not olsun, kendi sitesi yerine Hepsiburada'yı vs. takip et, ben 25TL'ye almıştım siyah renk olanını.
Kalınlaştırmıyor değil mi reis telefon zaten büyük bitane kılıf aldım tam korumalı fakat telefon zaten dev gibi bu iyice devleştirdi ele tam oturmuyordu şimdi hiç oturmuyor. Teşekkür ederim araştırıcam onu bir
Spigen’in kılıfları kadar kalınlaştırmıyor diyebilirim. İnternetten bakabilirsiniz, koruyor mu derseniz elimden kaç kere üzerinde koruma yokken düştü, düz zeminlerde telefonun ekranına hiç bir zarar gelmiyor. Taşlık bi yere düşerse artık ona hiç bir kılıf engel olamaz zaten.
Şuan bu ürünü kullanmaktayım ; Urban Armor Gear Uag Apple İphone 8/7/6s Plus Kılıf - n11.com
Gayet memnunum. Hem çok güzel hemde ansızın yere düştüğü zaman içimde hiç bir kıpırtı olmuyor.
Bu arada ürünün resmi distrübütörü ürün orjinal aklında soru işareti olmasın.