İphone 7 Plus Kilit Sorunu

Yol yaptı yol

Hectopat
Kerdeşlerim arkadaşlarım abilerim Nasılsınız? İyisinizdir inşallah sizi çok özledim be... Uzun zamandır yokum arada geliyorum bazı üzücü ağır olaylardan dolayı. Her neyse konumuza dönecek olursak; icradan elektronik olarak ürün aldım yani bu telefonu fakat teslim aldığımda telefonu açtığımda bir parola vardı fakat telefonun parolası mı yoksa başka bir şeyin mi çözemedim? Parola tuşlarının üstünde :Touch ID iPhone yeniden başlatıldığında parolanızı ister. Yazıyor yanlış girdikçe 5 dk'dan başlıyor telefonu etkisiz hale getiriyor, o süre boyunca (5 -10-15 dk) etkisiz dediysem o süre boyunca parola yazamıyorsun. Bu ne parolası arkadaşlar? Normal kilit parolası mı? Ve nasıl bunu sıfırlayabilirim? Ben bilmiyorum çünkü hacizli yani icralık bir mal aldım sahibi belli değil bu yüzden. Ne yapmam gerek arkadaşlar? Gerçekten çok zor durumdayım.

Telefonu sıfırlamanız gerekiyor diye düşünüyorum, hayatımda hiç sabit olarak iOS kullanmadım ama görünüşe göre bu telefon sahibinin koyduğu parolaya benziyor.

Telefonu hacizden aldığını gösteren bir belge ile Apple Yetkili Servisine gittiğin zaman yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Zira sıfırladığın takdirde icloud şifresi vs isteyecektir açman pek mümkün olmayacak belgelerle birlikte Apple Yetkili Servisine gitmelisin yapmayacaklarını düşünmüyorum sadece uğraşmak zorunda kalırsın birazcık. Bu arada o kilit ekranı parolasıdır.

Evet cihazın güvenlik parolasıdır ve kırılma gibi bir durum mümkün değil. iCloud şifresi isteyecektir sıfırlamak için o da elinizde bulunmadığına göre yapılacak 3 şey var;

1) Bazı telefoncular iCloud şifresini kırabildiklerini iddia ediyorlar ve bunu telefonu lehim lehim ayırarak yapıyorlar. İstedikleri ücret 350 TL den başlıyor fakat sağlıklı bir sonuç alacağınızı sanmam.

2) Apple müşteri hizmetleri hattı tatlı dilli ve her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar. Bi arayıp derdinizi anlatmanızı öneriyorum belki yardımcı olabilirler bu konuda. Gerekli belgelerle servise çağırabilirler düşük ihtimal de olsa.

3) Telefonu belgeleriyle beraber aldığınız fiyata telefonculara satmaya çalışın. Aksi takdirde cihaz elinizde patlar.

Elinizde patlayacağını düşünmüyorum şuan o cihaz sizin adınıza sonuçta bir satış belgesi var bunu Apple'da kullanabilirsiniz bu yüzden.

Arkadaşlarım ben buna para vermişim çalmamışım sonuçta. Belgeler var fakat apple kimliği var ise fatura istiyorlar olmuyor yani başka nasıl çözerim bilemedim.. Daha telefonu açamadım şifreden dolayı.

Hocam ihale yöntemi ile satılan cihazlarda hiçbir şekilde şifre hesap gibi yada arızalı olma ihtimaline karşı sorumluluk beyan kabul etmiyor diye biliyorum yapacağınız bir kaç ihtimal var Apple servisine giderek durumu izah etmeniz belki size çıkar yol gösterirler yada parça olarak kullanabilirsiniz yada güvenilir birinden anakart temin etmeniz şunu da belirteyim biz açıyoruz şöyle yapıyoruz diyenlere pek kulak asmayın açanlar var evet ama onlarda az paralara bu işi yapmazlar tahminimce eğer parola çözülürse sıfırlanmadan kullanılabilir

@Yol yaptı yol Çalıp çalmamanız mesele değil. Bizler size karşı durmuyoruz burada. Apple tarafından bu tarz konulara karşı bir destek olmadığını bilmelisiniz. Faturada farklı isim yazdığında bile şifre konusunda sorun yaşatıyorlar. Güvenlik için bu konuda duruşlarını çok takdir ederim. Markanın duruşu bu yönde. Yedek parça olarak kullanmanız muhtemel o cihazı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…