İphone 7 Plus Kilit Sorunu

Hocam ihale yöntemi ile satılan cihazlarda hiçbir şekilde şifre hesap gibi yada arızalı olma ihtimaline karşı sorumluluk beyan kabul etmiyor diye biliyorum yapacağınız bir kaç ihtimal var Apple servisine giderek durumu izah etmeniz belki size çıkar yol gösterirler yada parça olarak kullanabilirsiniz yada güvenilir birinden anakart temin etmeniz şunu da belirteyim biz açıyoruz şöyle yapıyoruz diyenlere pek kulak asmayın açanlar var evet ama onlarda az paralara bu işi yapmazlar tahminimce eğer parola çözülürse sıfırlanmadan kullanılabilir
Parola çözülünce sıfırlanmasına gerek var mı ki sıfırlamadan kastınız nedir?
@Yol yaptı yol Çalıp çalmamanız mesele değil. Bizler size karşı durmuyoruz burada. Apple tarafından bu tarz konulara karşı bir destek olmadığını bilmelisiniz. Faturada farklı isim yazdığında bile şifre konusunda sorun yaşatıyorlar. Güvenlik için bu konuda duruşlarını çok takdir ederim. Markanın duruşu bu yönde. Yedek parça olarak kullanmanız muhtemel o cihazı.
Ne yani binlerce para verdim yedek parça mı olacak demesi basit. Ve aradım yetkiliyi konuştum yardımcı da oldu neden destek olmasın ki..

Son düzenleme:
Hocam büyük ihtimal ile konuşuyorum burada size kimse yardımcı olamaz. Güvenlik kilidinin kırılması imkansız, sıfırlaman ayrı bir imkansız çünkü apple kimliği felan istiyor sahibinin. Apple Servisine gidersen fatura ile birlikte çözerler diye umuyorum.

Hocam büyük ihtimal ile konuşuyorum burada size kimse yardımcı olamaz. Güvenlik kilidinin kırılması imkansız, sıfırlaman ayrı bir imkansız çünkü apple kimliği felan istiyor sahibinin. Apple Servisine gidersen fatura ile birlikte çözerler diye umuyorum.
Hocam bir şey diyeceğim sıfırlamak neden gereksin ki parolayı açtığımda normal ekran parolası sonuçta. Eğer sahibi apple kimliğinden çıkış yapmış ise şifreyi İtunes ile açtıktan sonra bir sorun olmayacağını söyledi yani yeni bir apple kimliği yaratarak gireceğim eğer sahibi çıkış yapmış ise kimliğinden doğru mu?

Hocam bir şey diyeceğim sıfırlamak neden gereksin ki parolayı açtığımda normal ekran parolası sonuçta. Eğer sahibi apple kimliğinden çıkış yapmış ise şifreyi İtunes ile açtıktan sonra bir sorun olmayacağını söyledi yani yeni bir apple kimliği yaratarak gireceğim eğer sahibi çıkış yapmış ise kimliğinden doğru mu?
Hocam sıkıntıda orada inşallah çıkış yapmıştır. İşin uzamadan hallolur.

İnşallah kardeşim.
Evet sıfırladım ! Elimden hiçbirşey kaçmıyor yav :D Kimlik parolası olduğu halde.. Şimdi farkettimde her konumu kendim çözüyorum :) Ama yine de sağolun dostlarım çünkü sizi seviyorum.
Nasıl yaptığını anlatabilir misin?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı