İphone 7 Plus Kilit Sorunu

Parola çözülünce sıfırlanmasına gerek var mı ki sıfırlamadan kastınız nedir?
Ne yani binlerce para verdim yedek parça mı olacak demesi basit. Ve aradım yetkiliyi konuştum yardımcı da oldu neden destek olmasın ki..

Son düzenleme:
Hocam büyük ihtimal ile konuşuyorum burada size kimse yardımcı olamaz. Güvenlik kilidinin kırılması imkansız, sıfırlaman ayrı bir imkansız çünkü apple kimliği felan istiyor sahibinin. Apple Servisine gidersen fatura ile birlikte çözerler diye umuyorum.

Hocam bir şey diyeceğim sıfırlamak neden gereksin ki parolayı açtığımda normal ekran parolası sonuçta. Eğer sahibi apple kimliğinden çıkış yapmış ise şifreyi İtunes ile açtıktan sonra bir sorun olmayacağını söyledi yani yeni bir apple kimliği yaratarak gireceğim eğer sahibi çıkış yapmış ise kimliğinden doğru mu?

Hocam sıkıntıda orada inşallah çıkış yapmıştır. İşin uzamadan hallolur.

Hocam sıkıntıda orada inşallah çıkış yapmıştır. İşin uzamadan hallolur.
İnşallah kardeşim.
Evet sıfırladım ! Elimden hiçbirşey kaçmıyor yav Kimlik parolası olduğu halde.. Şimdi farkettimde her konumu kendim çözüyorum Ama yine de sağolun dostlarım çünkü sizi seviyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…