Ben uzun süredir iOS kullanıyorum. Son telefonum 5+ idi. Fakat artık neredeyse çalışamayacak durumda. Zamanında çok memnundum. Çok uzun süre kullandım memnun kaldığım için yine iOS'ta kalmak bu yüzden de iPhone 7+ hakkındaki düşüncelerinizi almak istiyorum: Özellikle kullanan veya kullanmış birileri varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ben uzun süredir iOS kullanıyorum. Son telefonum 5+ idi. Fakat artık neredeyse çalışamayacak durumda. Zamanında çok memnundum. Çok uzun süre kullandım memnun kaldığım için yine IOS'ta kalmak bu yüzden de iPhone 7+ hakkındaki düşüncelerinizi almak istiyorum: Özellikle kullanan veya kullanmış birileri varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
iPhone 7 kullanıcısıyım 2 sene oldu telefon hala beni iyi bir şekilde götürüyor Plus alırsan seni de bayağı götürür o konuda sıkıntın olmasın ama 7 Plus almanı önermem biraz eski bir model diğerlerinin dediği gibi iPhone alacaksan en ez 8 olmalı.
7 Plus nette 3900 TL, 8 Plus modeli ise 5200-5300 TL aradaki fiyat farkı epey yüksek. 7 Plus alın, 8 Plus alınacağına Apple'nin ekran kasa oranı iyi olan yeni modellerini almak daha doğru onlarda çok pahalı.