iPhone 7 Plus nasıldır?

PoyrazNbieX

Kilopat
Daha fazla  
Ben uzun süredir iOS kullanıyorum. Son telefonum 5+ idi. Fakat artık neredeyse çalışamayacak durumda. Zamanında çok memnundum. Çok uzun süre kullandım memnun kaldığım için yine iOS'ta kalmak bu yüzden de iPhone 7+ hakkındaki düşüncelerinizi almak istiyorum: Özellikle kullanan veya kullanmış birileri varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben uzun süredir iOS kullanıyorum. Son telefonum 5+ idi. Fakat artık neredeyse çalışamayacak durumda. Zamanında çok memnundum. Çok uzun süre kullandım memnun kaldığım için yine IOS'ta kalmak bu yüzden de iPhone 7+ hakkındaki düşüncelerinizi almak istiyorum: Özellikle kullanan veya kullanmış birileri varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

iPhone 7 kullanıcısıyım 2 sene oldu telefon hala beni iyi bir şekilde götürüyor Plus alırsan seni de bayağı götürür o konuda sıkıntın olmasın ama 7 Plus almanı önermem biraz eski bir model diğerlerinin dediği gibi iPhone alacaksan en ez 8 olmalı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı