iPhone 7 Plus ne kadar dayanır?

Ersin5838

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar. Ablamın eski bir 7 Plus'ı var ve benim de ekosistemimde eksik olan parça bir iPhone. Telefonum Poco X3 Pro ve 7 Plus'a geçme gibi bir düşüncem var fakat emin değilim. 7 Plus ne kadar gider daha ve Poco'yu bıraktığıma pişman olur muyum? Sadece video çekip Mac'e aktarmak ve ekosistemi senkronize bir şekilde kullanmak gibi bir kullanma beklentim var. Önerileriniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İphone 6S var evde 7-8 senedir kullanılıyor tek sıkıntısı sağ üst taraftan ekran karardı çok ufacık yuvarlak şeklinde. Bence 3 senesi olabilir çok rahat ama donuyorsa ana menü de falan ki bizim ki donuyor artık can sıkıyor. Donmuyorsa bile minimum bir yıla başlayabilir o tür sorunlar.

Merhaba arkadaşlar. Ablamın eski bir 7 Plus'ı var ve benim de ekosistemimde eksik olan parça bir iPhone. Telefonum POCO X3 Pro ve 7 Plus'a geçme gibi bir düşüncem var fakat emin değilim. 7 Plus ne kadar gider daha ve POCO'yu bıraktığıma pişman olur muyum? Sadece video çekip Mac'e aktarmak ve ekosistemi senkronize bir şekilde kullanmak gibi bir kullanma beklentim var. Önerileriniz?

Şu an iPhone 7 Plus kullanıyorum kronik ısınma sorunu dışı bataryası biraz hızlı bitebiliyor onun dışı cillop gibi cihaz ancak sadece virüs güncellemesi alıyor.

Ben hala iPhone 7 kullanıyorum. Telefonda oyun oynayacaksanız kesinlikle önermem hemen ısınıp, donmalar kasmalar olabiliyor. Bunun dışında pek problem yaşamıyorum ki zaten telefondan oyun oynayan birisi de değilim.

Çok götüreceğini sanmıyorum iPhone 6'ım vardı reset attıktan sonra hiçbir uygulama yüklenmiyor sürümü bitti 7 Plus da Max 2 yıl.

iPhone 6S var evde 7-8 senedir kullanılıyor tek sıkıntısı sağ üst taraftan ekran karardı çok ufacık yuvarlak şeklinde. Bence 3 senesi olabilir çok rahat ama donuyorsa ana menü de falan ki bizim ki donuyor artık can sıkıyor. Donmuyorsa bile minimum bir yıla başlayabilir o tür sorunlar.

Yerin dolmaya başladıysa olabilir bende her öyle olduğunda cihaza res atıyorum yer açılıyor veya uygulama siliyorum düzeliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı