IPhone 7 Plus pilini değiştirmenin işçiliği ne kadar tutar?

synoMM

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS B350 M-A
Ryzen 3 2200g
GTX 1650
2X8 16GB GSKILL 3200 MHZ
Transcend SSD220 240 GB
Woyax pil alacağım ve bir telefoncuya götürüp şişmiş pili çıkarıp yeni pili takmasını isteyeceğim, İstanbul'da (Ümraniye civarı) ortalama ne kadar tutar? iPhone 7+ pilini değiştirmek evde yapılacak derecede kolay mı? Pili değiştirince programlamak gerekiyor mu? Pili kendim değiştirirsem eskisini nerede imha etmem gerekiyor?

Pili değiştirince programlama gerekmez diye düşünüyorum 7+ ın güncelleştirme olayı çoktan bitti. Ayrıca biraz el yatkınlığınız varsa yapabilirsiniz bence.

Apple, bataryalarini 3.firmalara satmıyor. Sadece Apple'da var. Dışarıdan temin ettigin batarya orijinal olmayacaktir. Dolayısıyla Apple servisine götürüp baktirman gerek. Bir de olay sadece batarya ile de bitmeyebilir, birkaç parça daha değişip + batarya olarak fiyat sunabilirler. Benim ve birkaç arkadaşımın başına geldi çünkü bu olay. Tabii ki de sana da aynısı yapacaklar diye bir kaide yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Woyax pil alacağım ve bir telefoncuya götürüp şişmiş pili çıkarıp yeni pili takmasını isteyeceğim, İstanbul'da (Ümraniye civarı) ortalama ne kadar tutar? iPhone 7+ pilini değiştirmek evde yapılacak derecede kolay mı? Pili değiştirince programlamak gerekiyor mu? Pili kendim değiştirirsem eskisini nerede imha etmem gerekiyor?
Her teknisyen farklı fiyat verebilir. Bunu ancak gidip sorarak öğrenebilirsin. Ama Woyax pil takmanı pek önermem. Eğer imkanın varsa Deji veya Real Power taktır. Bataryanın kendisiyle birlikte 700 lira civarına değiştirirler diye düşünüyorum. Daha üstünü isterlerse acilen kaç :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı