iPhone 7 Plus Renk Tercihi

Hocam kendine inanıyor ve güveniyorsan JetBlack al. Bu senin kararın. Hangisi daha çok hoşuna gidecek? İstediğin renk mi? Çizilme riski pek olmayan diğeri mi? Telefonu sen kullanacaksın kendin karar vermen lazım. Bizim verdiğimiz karardan ileride rahatsız olmayıp "Neden ben onu almadım." dememen için...

Eğer koruyucu kılıf veya silikon gibi şeyler kullanacaksanız jetblack alabilirsiniz. Koruyucu kullanmayacaksanız ve yanlışlıkla çizildiğinde çok üzülecekseniz başka renk alın.
Size katılıyorum vede eğerki koruyucu kullanacaksanız jetblack almanızın bir manası yok

Jet Black gerçekten de çok karizmatik görünüyor. Anten çizgileri de Jet Black renginde görünmüyor.

Telefonu daha kaliteli gösteriyor.

Benim 5s'im vardı. Suya düşünce mecbur yeni bir telefon almak zorunda kaldım
SE modelini alacaktım küçük ekran sevdiğim için ama Jetblack rengini canlı görünce direk İphone 7'yi aldım. Bence kesinlikle Jetblack rengini almalısınız. Çok şık duruyor.

Korumasını ne şekilde sağlıyorsunuz?

JetBlack şeffaf bir silikon öne güzel bir kırılmaz cam mission completed

En azından bir tesellisi bükülmüyor... Esniyor ama tamiri zor ve imajı kötü.

Tamamdır kararımı JetBlack'ten yana kullanacağım, şeffaf kılıf ile korunur.

Bende renk seçimi konusunda kararsız kaldım. Büyük bir ihtimalle Gold rengini alacağım.
Birde son günlerde bir haber çıktı. 128GB modeli 32GB modelinden daha hızlı diye. Öyle ise sanırım biraz daha para verip 128GB alacağım. Siz ne diyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…