iPhone 7 Plus şarj sorunu

• Konuyu başlatan özer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 3.712

özer

Hectopat
Daha fazla  
Telefonuma 6-7 gün önce su girdi. Apple'in önerdiği şartları yaptım tek bir tanesini yapamadım belli bir süre (yanılmıyorsam 5 saat idi) şarja takmayın demesi idi, ben bunu yapmadım şarjım %5'den daha düşüktü ve önemli bir işim olduğu için şarja taktım o gün saat 20:00 dan 01:00-02:00 kadar anca şarj oldu ve telefon çok ısınmıştı. Bundan sonra sıkıntı çıkmaya başladı. Telefon bazen prize takıldığında sanki prizden çıkıp tekrar takılıyor gibi görüp şarj olup tekrar olmuyor daha sonra ise hiç olmuyor ve bu da benim hayatımı az da olsa etkiliyor. (bir günde şarj %10/15 arası bir seviyede olunca) Sonuç olarak ben ne yapmalıyım? ( hep olmuyor yalnız arada sırada oluyor, bazen gün içinde 2-3 kere dediğim olup düzeliyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetkili servise götürün.

Cihazda IP67 suya ve toza dayanıklılık sertifikası var. Bununla su altında fotoğraf çekmek istediğinizde ne yapacaksınız? Bu garanti içi bir problemdir, sizinle alakası yok. 30 dakikaya kadar 1 metre suyun altında durabildiğine dair sertifikalanmış bir telefon bu.

Yetkili servise götürün.

Cihazda IP67 suya ve toza dayanıklılık sertifikası var. Bununla su altında fotoğraf çekmek istediğinizde ne yapacaksınız? Bu garanti içi bir problemdir, sizinle alakası yok. 30 dakikaya kadar 1 metre suyun altında durabildiğine dair sertifikalanmış bir telefon bu.
Telefona su kaçtığı zaman garanti dışı olduğu garanti belgesinde yazıyor. Lütfen araştırmadan yanıltıcı yorumlar yapmayın.

Yetkili servise götürün.

Şöyle bir sorun keşfettim başka bir şarj aleti ile denediğim zaman sıkıntısız çalişiyor kendi şarj aletimde ıse sıkıntılı, kendi şarj aletimde bir altin uç (galiba adi Lightning uçu idi bir tanesi yanik gibi bir şey veya düştü emin değilim).

Su yeri pembeleşmiş mi?
Oyle bir sıkıntım yok yukarida dediğim gibi şarj aletimde sıkıntı olduğunu öğrendim ama sıvı ile temas etiği zaman sıkıntı olunca telefondan şüphelendim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı