iPhone 7 Plus tuş kilidinde Wi-Fi bağlantısı kopuyor

aets5123

Kilopat
Daha fazla  
Telefonu alalı bir seneden fazla oluyor, iki gün öncesine kadar böyle bir problem olmamıştı. İş yerindeyken Whatsapp web kullanıyorum, telefonumun kilidini kapatıp masaya koyuyorum beş dakika sonrasında Wi-Fi'dan kopmuş oluyor. Tuş kilidini açınca geri geliyor. Ağ ayarlarını sıfırladım değişen bir şey olmadı. Çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İş yerindeki Wi-Fi ile alakalı olmadığına emin misiniz? Çok fazla bağlantı bir modeme yüklendiği zaman alışveriş yapmayan cihazı ağdan çıkarıyor olabilir modemler. Bu bilgi bilimsel mi bilmiyorum ama benim telefonum da üniversite Wi-Fi'ında iken cihazı kilitleyince bir süre sonra Wi-Fi bağlantısı kesiliyor. Okulda sürekli oluyor fakat evdeyken böyle bir sorun hiç olmuyor.

Telefonu alalı bir seneden fazla oluyor, iki gün öncesine kadar böyle bir problem olmamıştı. İş yerindeyken Whatsapp web kullanıyorum, telefonumun kilidini kapatıp masaya koyuyorum beş dakika sonrasında Wi-Fi'dan kopmuş oluyor. Tuş kilidini açınca geri geliyor. Ağ ayarlarını sıfırladım değişen bir şey olmadı. Çözümünü bilen var mı?
Telefon kilitlendiğinde WIFI'ın gittiğine emin misin? WIFI simgesi gözükmüyor mu? Çünkü Whatsapp Web'de Telefonu kilitledikten bir süre sonra kendi kendine bağlantıyı koparabiliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı