iPhone 7 Plus vs 8 Plus

Ekerplvcc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yıl olmuş 2024 bütçem kısıtlı sabit bir işim yok. Öğrenci olduğum için 2. el temiz bir iOS cihaz buldum 2 tane. Birisi iPhone 8 Plus ekran ve pil değişenli 6500 TL diğeri ise iPhone 7 Plus sadece pili değişmiş 128 GB ve fiyatı 5500 TL. Ben oyun oynamam fazla Clash of Clans oynarım ve film dizi sosyal medya için kullanmak istiyorum. Şu an P Smart 2019 kullanıyorum açıkçası kararsızım geçmekte fakat kullandığım telefondan iyi olacağı kesin. Abim bana parayı faize at daha iyisini al dedi sizce ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
8plus ios 17 destekliyor 7 plus desteklemiyor diye biliyorum ki bu durum büyük ara açıyor 1000 tl farkla bence yapılacak güzel bir seçim 8plus olur zaten kısıtlı bütçen için en mantıklısı

Hocam 8 plus almak bence de mantıklı geliyor fakat ne bileyim garip bir kaygı ve endişe var içimde 8 plus 3 4 sene götürür mü temiz kullansam yıl 2024 6S kullanan tanıyorum

Hocam 8 Plus almak bence de mantıklı geliyor fakat ne bileyim garip bir kaygı ve endişe var içimde 8 Plus 3 4 sene götürür mü temiz kullansam yıl 2024 6S kullanan tanıyorum

Bizzat deneyimledim, 2024 de 6S kullanıyorum 0 kasma falan geç onları. 7+ kullandım geçen sene, tilt oldum. S10+ dediğim cihaz bırak 8+ ı X serisinden daha iyi bir cihaz onu da bizzat kullandım.

Bizzat deneyimledim, 2024 de 6S kullanıyorum 0 kasma falan geç onları. 7+ kullandım geçen sene, tilt oldum. S10+ dediğim cihaz bırak 8+ ı X serisinden daha iyi bir cihaz onu da bizzat kullandım.
Doğrudur hocam 2020 model bir telefon S10 fakat iphone 8 Plus da 6 7 senelik bir telefon , ben uzun süredir Android telefon kullanıyorum ve İOS a geçmek istiyorum eskiden İPAD 3 olması lazım pek hatırlamıyorum yeni çıkmıştı ilk İOS deneyimim o oldu ve güzel bir his bırakmıştı bende hep gıpta ile bakarım İOS cihazlara zaten 8 plus'ı nasip kısmetse 3 belki 4 sene kullanırım sonra İphone'ın yeni çıkaracağı güncel bir telefona geçerim diye düşünüyorum Sonuçta Üniversite bitecek o zamana kadar ve Hukuk bölümü istiyorum anlarsınız ya rahat bir yaşam kısacası (konuyu telefondan nereye çektim kb)

Doğrudur hocam 2020 model bir telefon S10 fakat iPhone 8 Plus da 6 7 senelik bir telefon, ben uzun süredir Android telefon kullanıyorum ve IOS'a geçmek istiyorum eskiden iPad 3 olması lazım pek hatırlamıyorum yeni çıkmıştı ilk iOS deneyimim o oldu ve güzel bir his bırakmıştı bende hep gıpta ile bakarım iOS cihazlara zaten 8 Plus'ı nasip kısmetse 3 belki 4 sene kullanırım sonra IPhone'ın yeni çıkaracağı güncel bir telefona geçerim diye düşünüyorum Sonuçta Üniversite bitecek o zamana kadar ve Hukuk bölümü istiyorum anlarsınız ya rahat bir yaşam kısacası (konuyu telefondan nereye çektim KB)

Ne kadar iOS istesenizde 2017 çıkışlı bir cihazın 3-4 sene götürmesi sizce mümkün mü? 1 bilemedin 2 seneye pişman olursun diye düşünüyorum, illa iOS istiyorsan en az XS al derim

Hocam bende isterim XS 11 gibi telefonlar kullanmayı fakat dedigim gibi bütçem kısıtlı o yüzden kendi paramla almak istedim ailemden destek olamsınö da isteyemem

Arkadaşlar yıl olmuş 2024 bütçem kısıtlı sabit bir işim yok. Öğrenci olduğum için 2. el temiz bir iOS cihaz buldum 2 tane. Birisi iPhone 8 Plus ekran ve pil değişenli 6500 TL diğeri ise iPhone 7 Plus sadece pili değişmiş 128 GB ve fiyatı 5500 TL. Ben oyun oynamam fazla Clash of Clans oynarım ve film dizi sosyal medya için kullanmak istiyorum. Şu an P Smart 2019 kullanıyorum açıkçası kararsızım geçmekte fakat kullandığım telefondan iyi olacağı kesin. Abim bana parayı faize at daha iyisini al dedi sizce ne yapayım?
Hocam maalesef Apple cihazlarin ikiside degil, bu butceye cihazlar cok eski.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı