iPhone 7 Plus vs. Galaxy M51

İphone 7 plus mı M51 mi?

• Oy verenlerin toplamı
    5

xyngo

Hectopat
Makaleler
1
İkisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Arada oyun oynarım, benim için en önemli etken güncelleme ve kamera. Hangisini tercih etmeliyim?

iPhone 7 Plus iOS 15I alır en fazla sanırım güncelleme ve oyun konusunda M51 diyorum daha güncel bir cihaz 7 Plus eskidi artık.

Hocam güncellemeyi M51 çok rahat 2-3 sene alır ama 7 Plus iOS 15'i de alır artık almaz bilemedin 16 diyelim çok eski bir cihaz artık günümüze göre ikisi açısından da M51 derim.

Hocam güncellemeyi M51 çok rahat 2-3 sene alır ama 7 Plus iOS 15'i de alır artık almaz bilemedin 16 diyelim çok eski bir cihaz artık günümüze göre ikisi açısından da M51 derim.
Bence M51 de 2 seneden fazla güncelleme almaz o ayrı konu ama iPhone gibi güncelleme almayan cihaza desteğin kesilmesi durumu yok.

Peki size 8 Plus mı M51 mi? Baktığımda A11 daha güçlü bir işlemci olarak görünüyor hem.

Peki size 8 Plus mı M51 mi? Baktığımda A11 daha güçlü bir işlemci olarak görünüyor hem.
8 plus oyun oynama açısından, özellikle de kamera açısından daha iyi olur diye düşünüyorum güncellemeleri de 3-4 sene çok rahat alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…