iPhone 7 Plus vs iPhone 8

• Konuyu başlatan Femto
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.979
Makaleler
12
Daha fazla  
Lütfen bu ikisi dışında model önermeyin, sıfır olarak alabilecek değilim ve satın aldıktan sonra bir "failsafe" planına sahip olmam gerek. Poco X3 gibi bir telefonu 3000 TL'ye alıp 2 hafta kullandıktan sonra satmam gerekirse 2000TL'ye satıp 1000TL zarara girmek istemiyorum.

Hepsiburada üzerinden alışveriş kredisiyle alacağım, nakit alma imkanım bulunmuyor. Belirttiğim iki modelin de fiyatı 3400TL civarında. Uzun kullanım önemli değil, 2022-2023 civarında yeni bir telefon alırım kendime. Hiçbir şekilde telefon üzerinden oyun oynamıyorum, sadece Instagram ve Spotify arasında gidip geliyorum. Spotify üzerinde de çok şarkı indirmiyorum zaten, şu an kullandığım telefon 16GB hafızaya sahip ve neredeyse yetiyor, siz düşünün.

Gündelik kullanım, ön kamera performansı ve pil performansı olarak hangisi iyidir, hangisini almalıyım?
https://www.hepsiburada.com/yenilenmis-apple-iphone-7-plus-32-gb-12-ay-garantili-p-HBV00000A6MFJ
https://www.hepsiburada.com/yenilenmis-apple-iphone-8-64-gb-12-ay-garantili-p-HBV00000CQC0Y

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yenilenmiş cihaz almanızı tavsiye etmiyorum sıkıntı çıkma ihtimali yüksek. Ben güvenirim diyorsanız iPhone 8 daha mantıklı. İşlemci olarak daha iyi ön kameraları ve batarya kapasiteleri aynı.
Yenilenmiş cihaz almayı ben de istemiyorum ancak maalesef başka şansım yok, şu an kullandığım telefon instagram içerisinde bile donuyor, bataryası %45'in aşağısına indiğinde 5 dakika içerisinde %0 oluyor ve 4 saatte şarj oluyor. Kesin gelir kaynağım olmadığından böyle yapmak zorundayım, yoksa asıl isteğim SE 2 2020 almaktı. Ben batarya ömrü olarak 7 Plus daha iyi sanıyordum, eğer öyle değilse pek sebep yok gibi 7 Plus almak için, haksız mıyım?

Yenilenmiş cihaz almayı ben de istemiyorum ancak maalesef başka şansım yok, şu an kullandığım telefon instagram içerisinde bile donuyor, bataryası %45'in aşağısına indiğinde 5 dakika içerisinde %0 oluyor ve 4 saatte şarj oluyor. Kesin gelir kaynağım olmadığından böyle yapmak zorundayım, yoksa asıl isteğim SE 2 2020 almaktı. Ben batarya ömrü olarak 7 Plus daha iyi sanıyordum, eğer öyle değilse pek sebep yok gibi 7 Plus almak için, haksız mıyım?
Realme 7 bakabilirsiniz.

İlla bu ikisi arasından alacaksan iPhone 8 derim. Ama telefonu 2 yıl sonra değiştireceğini söylemişsin. Bataryaya önem veriyorsan 7 Plus al. Sana 32GB yeter.
Fakat yenilenmiş telefon önermiyorum. İkinci elden farkı yok. Temizleyip gönderiyorlar. Aynı fiyata güzel bir Android alabilirsin.

Son düzenleme:
İlla bu ikisi arasından alacaksan iPhone 8 derim. Fakat yenilenmiş telefon önermiyorum. İkinci elden farkı yok. Temizleyip gönderiyorlar. Aynı fiyata güzel bir Android alabilirsin.
Ben de yenilenmiş almak istemem normalde, ama dediğim gibi alıp satarken çok fazla zarara girmemem gerekli gelir kaynağım kesin olmadığından dolayı. Zaten sadece 2 yıl kullanıp, 2023 civarında yeni telefon alacağım.

Yenilenmiş cihaz almayı ben de istemiyorum ancak maalesef başka şansım yok, şu an kullandığım telefon Instagram içerisinde bile donuyor, bataryası %45'in aşağısına indiğinde 5 dakika içerisinde %0 oluyor ve 4 saatte şarj oluyor. Kesin gelir kaynağım olmadığından böyle yapmak zorundayım, yoksa asıl isteğim SE 2 2020 almaktı. Ben batarya ömrü olarak 7 Plus daha iyi sanıyordum, eğer öyle değilse pek sebep yok gibi 7 Plus almak için, haksız mıyım?

Özür dilerim ben 7 gibi görmüştüm. Evet batarya anlamında 7 Plus daha iyi.

Özür dilerim ben 7 gibi görmüştüm. Evet batarya anlamında 7 Plus daha iyi.
Cok arada birakici o zaman bu, sizce iPhone 8 ile gelen hizli sarj ozelligi mi yoksa iPhone 7 Plus ile gelen daha uzun batarya suresi mi? Ayrica, bu iki telefon arasinda 1 yil guncelleme farki olacak, o 1 yil icerisinde onemli bir sorun yasar miyim?

Cok arada birakici o zaman bu, sizce iPhone 8 ile gelen hizli sarj ozelligi mi yoksa iPhone 7 Plus ile gelen daha uzun batarya suresi mi? Ayrica, bu iki telefon arasinda 1 yil guncelleme farki olacak, o 1 yil icerisinde onemli bir sorun yasar miyim?

O zaman iPhone 8 alın kararsızlık da kötü. 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı