iPhone 7 Plus vs. iPhone 8

Daha fazla  
İkisi de aynı fiyat. Büyük ekran kullanmak istiyorum. Daha önce hiç küçük ekran deneyimim olmadı. Küçük ekran bana uyar mı bilmiyorum. Hangisini almalıyım?
(2-3 yıl kullanacağım)

-7 Plus batarya ve ekran olarak daha iyi.
-8 daha hafif.
-8'in işlemcisi daha güçlü, bu yüzden daha uzun süre güncelleme alacak ve daha iyi fotoğraf çekiyor.
-7 Plus'ın işlemcisi 16nm, 8'Ink'i ise 10.
-7 Plus'ın RAM'i 1GB daha fazla. (3GB)
-8'in Bluetooth teknolojisi daha iyi.
-8'in download ve upload hızları daha yüksek.
-8 kablosuz şarj özelliğine sahip.
-7 Plus'ın CPU frekansı daha yüksek.
-8'in CPU'su 6 çekirdekli.

Bu bilgilere göre bir seçim yapmanız gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
7 Plus modelinin CPU hızı olarak yüksek olması bir anlam ifade etmiyor. Bu bir artı olarak değerlendirilemez. 8 modeli daha güçlü yonga seti olarak. Işlemci hızına bakılarak işlemci değerlendirilmez ayrıca.

7 Plus modelinin artıları ekran, batarya ve RAM.

8 modeli ise arka ana kamera, CPU, GPU olarak daha iyi. Daha güncel olduğu için önerim Iphone 8.

Son düzenleme:
7 Plus modelinin CPU hızı olarak yüksek olması bir anlam ifade etmiyor. Bu bir artı olarak değerlendirilemez. 8 modeli daha güçlü yonga seti olarak. Işlemci hızına bakılarak işlemci değerlendirilmez ayrıca.

7 Plus modelinin artıları ekran, batarya ve RAM.

8 modeli ise arka ana kamera, CPU, GPU olarak daha iyi. Daha güncel olduğu için önerim Iphone 8.
Ben de bunları belirttim zaten?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı