iPhone 7 Plus vs iPhone 8

igayin61

Megapat
Telefonum kırıldığı için yeni bir cihaz olmak durumundayım ve bu iki aday arasında kaldım. 7 Plus modelinin iki yıllık olması ve işlemci, kamera yönünde 8 modeline göre daha geride olması ileride cihazda kasma ve performans düşüklüğü yaşar mıyım sorusunu akla getiriyor. Ama 7 Plus modelinin büyük ekran olması kafamı karıştırıyor sizce daha güncel modeli mi almalıyım yoksa ekran uğruna 7 Plus modelini almak daha mı mantıklı olur?

Yanlış Bilgilendirme
Iphone 7 Plus kat kat üstün denilebilir. Çözünürlük ve Batarya kapasitesi çok yüksek ayrıca daha büyük ekran. Iphone 8 işlemcisi yeni olmasına rağmen 7 Plus özelliklerine varamıyor. Ben tercih etseydim 7 Plus alırdım.

Aynı çelişkide ben de kaldım birkaç ay önce, tercihim 7 Plus'tan yana oldu. Aradaki fark çok büyük değil, ekran tercihinize göre alın bence.

Neden performans kaybı yasayasın? On sene önceki teknolojiye sahip değil bence alınabilecek en iyi telefon.

@Barış Altun Yanlış bilgilendirme yapma. CPU konusunda Iphone 8, 7 Plus modelinden neredeyse iki kat daha güçlü bir telefon. GPU olarakta 8 daha güçlü. Performans olarakta 8 modeli daha iyi. Ana kamera tarafında da Iphone 8 biraz daha iyi ve 4K 60 FPS desteğine de sahip. 7 Plus modeli ise RAM, batarya, ikinci kamera ve ekran tarafında avantajı var. Iphone 8 modelinin ekranı True Tone özelliğine de sahip.

Ekran boyutuna göre kararını ver uçak indirmiyeceğimiz için performans olarak sıkıntı yaşamayacağız, 7Plusda 8de 5-6 yıl gidecek telefonlar saygılarr..

Tabiki 8 özellik olarak daha iyi işlemci kamera yenilikleri yetiyor
7 Plus geride kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…