iPhone 7 Plus vs iPhone 8

igayin61

Megapat
Telefonum kırıldığı için yeni bir cihaz olmak durumundayım ve bu iki aday arasında kaldım. 7 Plus modelinin iki yıllık olması ve işlemci, kamera yönünde 8 modeline göre daha geride olması ileride cihazda kasma ve performans düşüklüğü yaşar mıyım sorusunu akla getiriyor. Ama 7 Plus modelinin büyük ekran olması kafamı karıştırıyor sizce daha güncel modeli mi almalıyım yoksa ekran uğruna 7 Plus modelini almak daha mı mantıklı olur?

Yanlış Bilgilendirme
Iphone 7 Plus kat kat üstün denilebilir. Çözünürlük ve Batarya kapasitesi çok yüksek ayrıca daha büyük ekran. Iphone 8 işlemcisi yeni olmasına rağmen 7 Plus özelliklerine varamıyor. Ben tercih etseydim 7 Plus alırdım.

Aynı çelişkide ben de kaldım birkaç ay önce, tercihim 7 Plus'tan yana oldu. Aradaki fark çok büyük değil, ekran tercihinize göre alın bence.

@Barış Altun Yanlış bilgilendirme yapma. CPU konusunda Iphone 8, 7 Plus modelinden neredeyse iki kat daha güçlü bir telefon. GPU olarakta 8 daha güçlü. Performans olarakta 8 modeli daha iyi. Ana kamera tarafında da Iphone 8 biraz daha iyi ve 4K 60 FPS desteğine de sahip. 7 Plus modeli ise RAM, batarya, ikinci kamera ve ekran tarafında avantajı var. Iphone 8 modelinin ekranı True Tone özelliğine de sahip.

Ekran boyutuna göre kararını ver uçak indirmiyeceğimiz için performans olarak sıkıntı yaşamayacağız, 7Plusda 8de 5-6 yıl gidecek telefonlar saygılarr..

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı