iPhone 7 Plus vs Samsung S9

Enis Can

Kilopat
İki telefon arasında kaldım git geller yaşıyor lütfen yardımcı olur musunuz? Kafamdaki en büyük soru işareti iPhone 7 Plus'un 2016 yılında çıkmış olması ve kaç sene daha beni götürür bu sorun olmasa iPhone 7 plus'u tercih edeceğim gibi gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple tarafında telefonun çıkış yılı sizi korkutmasın, ülkemizde hâlâ iPhone 5S bile kullanan insan sayısı çok fazla, ve güncelleme alıyor. Ben olsam kesinlikle iPhone 7 alırdım.

İlla plus mu olsun istiyorsunuz? İphone 8 düzde alabilirsiniz?

İphone gereksiz pahalı bir telefon. Şu an iphone kullanıyorum bir sorun çıkartmadı ama insanlar marka takıntısı yüzünden iphone kullanıyorlar. Ben senin yerinde olsaydım kesinlikle hem daha performanslı hem daha yeni çıkam bir telefon olan samsung s9 u tercih ederdim.

İphone 8 Bütçemi aşıyor mecburen 7 Plus veya S9 Almam gerek hemde bütçemi aşmasa direk S9 Plus alırdım.

Stabil olsun uzun sure gitsin diyorsan yani uzun maratoncuysan Iphone. Fakat sprintersan kisa sure gitsin muazzam performans versin diyorsan S9.

Bence her yönden S9 üstün. Güncelleme olayı çok önemli değil. İphone'nin güncelleme ile telefon yavaşlatmasındansa hiç güncelleme almasın daha iyi. Bu yüzden S9.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…