iPhone 7 Plus vs Samsung S9

Bir de şunu anlatmadan geçemeyeceğim; şuan Galaxy J6 model telefon kullanıyorum. Arkadaşımdaki 32GB'lik İphone 6S ile yan yana koyup karşılaştırdığım zaman oyun performansı dışında her yönden J6'nın üstün olduğunu gördüm. Her türlü uygulamayı daha hızlı açıyor, daha net ve kaliteli fotoğraflar çekiyor, büyük ve SAmoled ekranına rağmen şarjı daha uzun süre gidiyor. Ve ben 1350TL'ye aldım(ben alırken dolar 6.5 idi. şuan aynı yerde 1190TL) arkadaşım 2700TL'ye aldı(şuan 3000TL). Ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim; İphone para tuzağından başka bir şey değil.

Her insanın düşüncesi önemlidir. Ben kendi fikrimi sundum. Yavaşladığını da hissetmedim.
Bu şirket tarafından açıklanan bir gerçek. Yani düşünceye açık bir konu değil bunun için fikir sunasın. Eğer kendileri böyle bi açıklama yapmasaydı evet bi Apple kullanıcısı olarak fikir sunabilirdin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı