iPhone 7 Plus'dan Android'e geçilir mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar bu telefondan Android'e geçsem çok şey kaybeder miyim? Satsam kaça satılır?
Geçilirse aklımda Realme 8 var farklı önerileri olan varsa değerlendirebilirim.

Android arayüzüne aşinalığınız varsa veya alışabilirim diyorsanız Realme 8 alınabilir. Çok şey kaybetmekten kastınız nedir anlamadım.

Yani iPhone kamerası vs. daha iyi diye dedim. Android yıllarca kullandım. IOS'u ise 2 yıldır kullanıyorum. Android'e alışığım. Ama kamerası sadece pek iyi değil Android'in ama yapacak bir şey yok.

Peki aradaki fiyat farkına değer mi Realme 8 ile https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-gt-master-edition-8-256-gb-fiyati,1730887409.html

GT Master'da daha iyi işlemci, daha çok bellek ve daha iyi bir ekran var, tamamen sizin fiyat farkına değip değmedine kanaat getirmenize bağlı. Realme 8 de GT de iPhone 7'den daha iyi bildiğim kadarıyla. iPhone kamerası ile karşılaştırmayı bilemeyeceğim, gördüğüm kadarıyla Realme'lerin kameraları oldukça yeterli düzeyde.

Normalde bir iPhone'dan geçilmesi gereken telefon daha yeni bir iPhone'dur ama bütçe Realme 8'e kadar yetiyorsa gayet de geçilir, kamera haricinde fazlasıyla memnun eder. Özellikle ekran ve batarya tarafında.

Hocam eğer cihazların kamerasıyla bir işiniz yoksa geçebilirsiniz.

Oyunlardaki FPS'ler IPhone'a göre biraz daha az stabil arada FPS düşmesi olabiliyor.

3000TL üzeri neredeyse bütün Android cihazlar 720p60, 1080P60 ve 1480P30 (2K) destekliyor.

Günlük kullanım için kesinlikle almaya değer. Zaten çoğu Android telefon 4000MAH üzeri bir batarya kapasitesine sahip olduğundan şarj süresi olarak da bir sorun yaşamazsın.

APK indirme olarak da bayağı iyi. İstediğini indirebiliyorsun.

İlk başta Android'e alışamazsın ama sonra çözersin.

Fiyat olarak IPhone'lardan daha ucuz ve hak ediyor.

Kısacası al gitsin. En kötü iade edersin.

Ha bu arada, eğer alacaksan telefonların arka en alttaki yazılarına bak. Made in india ve malaysia olanları sakın alma başka telefona bak. İndia ve malaysia ürünler aşırı hatalı. Benim Samsung A30s telefonum Hindistan üretimi, şarj %40 olduğu an her sn &1 gidiyor.

Hocam eğer cihazların kamerasıyla bir işiniz yoksa geçebilirsiniz.

Oyunlardaki FPS'ler IPhone'a göre biraz daha az stabil arada FPS düşmesi olabiliyor.

3000TL üzeri neredeyse bütün Android cihazlar 720p60, 1080P60 ve 1480P30 (2K) destekliyor.

Günlük kullanım için kesinlikle almaya değer. Zaten çoğu Android telefon 4000MAH üzeri bir batarya kapasitesine sahip olduğundan şarj süresi olarak da bir sorun yaşamazsın.

APK indirme olarak da bayağı iyi. İstediğini indirebiliyorsun.

İlk başta Android'e alışamazsın ama sonra çözersin.

Fiyat olarak IPhone'lardan daha ucuz ve hak ediyor.

Kısacası al gitsin. En kötü iade edersin.

Ha bu arada, eğer alacaksan telefonların arka en alttaki yazılarına bak. Made in india ve malaysia olanları sakın alma başka telefona bak. İndia ve malaysia ürünler aşırı hatalı. Benim Samsung A30s telefonum Hindistan üretimi, şarj %40 olduğu an her sn &1 gidiyor.

Peki bu dedikleriniz ikisi için de geçerli sanırım. Ama fiyat farkına değer mi GT Edition için? Bence değer ama sizin fikrinizi de merak ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı