iPhone 7 Plus'tan Android'e geçilir mi?

POCO X3 Pro kullanıyordum, arızalanınca servise göndermiştim ve bu süreçte kuzenden ödünç 7 Plus almıştım, telefon servisten dönünce satıp 7 Plus'ı kullanmaya devam etmiştim. 7 Plus, X3 Pro'dan daha düşük bir model olmasına rağmen günlük kullanımda daha stabil ve seri bir cihaz idi. Şu an ise XR kullanıyorum.

Benim tavsiyem 2. el XR veya XS bakman yönünde olacaktır.

X3 Pro kullanıyordum, arızalanınca servise göndermiştim ve bu süreçte kuzenden ödünç 7 Plus almıştım, telefon arızadan dönünce satıp 7 Plus'ı kullanmaya devam etmiştim. 7 Plus, X3 Pro'dan daha düşük bir model olmasına rağmen günlük kullanımda daha stabil ve seri bir cihaz idi

Uzun kullanımda 7+ sinir ediyor, ben kullanırken Instagram'da 1 saat geciriyim ısısını hissediyordum, oyunlarda zaten bir süre sonra drop atmaya başlıyor, mobil erişim noktasıni birkaç saat açınca ana menü de bile takılma yapacak kadar isiniyordu.

Uzun kullanımda 7+ sinir ediyor, ben kullanırken Instagram'da 1 saat geciriyim ısısını hissediyordum, oyunlarda zaten bir süre sonra drop atmaya başlıyor, mobil erişim noktasıni birkaç saat açınca ana menü de bile takılma yapacak kadar isiniyordu.
Peki geçiş sıkıntılı oldu mu? Yedekler, WP yedeği vs...

O kadar fark ediyor mu hocam? M14, M23 düşünüyorum. Sizce nasıl olur?

M14 önermem, M23 falan yerine A24 bakın derim. 2. El kabul SE kesinlikle S20FE bakın çok çok daha üstün cihaz. Benim 7+dan, Note 10 Pro'ya geçişimde en çok etkilendigim şeyler batarya, ekran çözünürlüğü, ekran renk kalitesi, ekran akıcılığı ve oyunlardaki performansı oldu.

Peki geçiş sıkıntılı oldu mu? Yedekler, WP yedeği vs...

Kişiler, fotolar ve wp yi Google Drive'a yedek aldım direk o şekilde geçtim.

Ben 3 ay boyunca bir problem yaşamadım, hatta benim 7 Plus incelemem vardı ve orada da sizinle konuşmuştum. Şans işi olabilir, bilmiyorum.

Anladım teşekkürler hocam. Sıfır Samsung önerebilir misiniz?

M14 önermem, M23 falan yerine A24 bakın derim. 2. El kabul SE kesinlikle S20FE bakın çok çok daha üstün cihaz. Benim 7+dan, Note 10 Pro'ya geçişimde en çok etkilendigim şeyler batarya, ekran çözünürlüğü, ekran renk kalitesi, ekran akıcılığı ve oyunlardaki performansı oldu
Neden M23 ve M14 önermezsiniz?

Sen neden değiştirmek istiyorsun telefonu oyun için mi ya da günlük kullanım için mi eğer oyun içinse 90 Hz'lik bir cihaz alabilirsin ancak iPhone 7 Plus şu an kullandığım 7-10 k arası Android'lerden çok daha iyi bir kameraya sahip yani fotoğraf çekmeyi falan seviyorsan 7 Plus'ta kalabilirsin onun dışında şu an kullandığım Android'lerin pil saati 7 Plus'tan çok daha iyiydi açıkçası sana kalmış almayı düşündüğün telefonun inclemelerini izleyip 7 Plus'la karşılaştırabilirsin ve sana ne lazım ne lazım değil öğrenirsin herhangi bir sorun yaşayacağınıda düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı