- Makaleler
- 3
Aşağı yukarı 7-8.000 arası bütçem olacak. Sizce geçilir mi? 4 5 aydır iOS kullanıyorum, sorun yaşar mıyım?
O kadar fark ediyor mu hocam? M14, M23 düşünüyorum. Sizce nasıl olur?Ben de sizin kadar bir süre 7+ kullanıp Note 10 Pro 8/128'e geçtim. İyi ki geçmişim. 2. El S20FE de bakabilirsiniz.
X3 Pro kullanıyordum, arızalanınca servise göndermiştim ve bu süreçte kuzenden ödünç 7 Plus almıştım, telefon arızadan dönünce satıp 7 Plus'ı kullanmaya devam etmiştim. 7 Plus, X3 Pro'dan daha düşük bir model olmasına rağmen günlük kullanımda daha stabil ve seri bir cihaz idi
Peki geçiş sıkıntılı oldu mu? Yedekler, WP yedeği vs...Uzun kullanımda 7+ sinir ediyor, ben kullanırken Instagram'da 1 saat geciriyim ısısını hissediyordum, oyunlarda zaten bir süre sonra drop atmaya başlıyor, mobil erişim noktasıni birkaç saat açınca ana menü de bile takılma yapacak kadar isiniyordu.
O kadar fark ediyor mu hocam? M14, M23 düşünüyorum. Sizce nasıl olur?
Peki geçiş sıkıntılı oldu mu? Yedekler, WP yedeği vs...
Ben 3 ay boyunca bir problem yaşamadım, hatta benim 7 Plus incelemem vardı ve orada da sizinle konuşmuştum. Şans işi olabilir, bilmiyorum.Uzun kullanımda 7+ sinir ediyor, ben kullanırken Instagram'da 1 saat geciriyim ısısını hissediyordum, oyunlarda zaten bir süre sonra drop atmaya başlıyor, mobil erişim noktasıni birkaç saat açınca ana menü de bile takılma yapacak kadar isiniyordu.
Neden M23 ve M14 önermezsiniz?M14 önermem, M23 falan yerine A24 bakın derim. 2. El kabul SE kesinlikle S20FE bakın çok çok daha üstün cihaz. Benim 7+dan, Note 10 Pro'ya geçişimde en çok etkilendigim şeyler batarya, ekran çözünürlüğü, ekran renk kalitesi, ekran akıcılığı ve oyunlardaki performansı oldu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.