iPhone 7 Plus'tan iPhone 12 Mini veya 12'ye geçilir mi?

Lewins

Centipat
Daha fazla  
Merhaba geçen gün elimdeki ekranı kırık A13 cihazı satıp iPhone 7 Plus'a geçtim halen daha akıcı bir performans verdiği için. Ekim-Kasım arası da bunu satıp para biriktirip 12 Mini veya 12'ye geçmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 7 Plus hala akıcı ve kullanılabilir mi? Ben minimum hangi iPhone alınır diye araştırma yaptım 13-14'ten aşağısına girme dedi herkes ama.

Merhaba geçen gün elimdeki ekranı kırık A13 cihazı satıp iPhone 7 Plus'a geçtim halen daha akıcı bir performans verdiği için. Ekim-Kasım arası da bunu satıp para biriktirip 12 Mini veya 12'ye geçmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?
Bu dönemde en az 13 tercih edilmeli bence. Eğer bütçen varsa tabii ki. Bütçeni belirtsen süper olur. 12 mini mi 12 mi dersen de kesinlikle 12. 12 mini pil kapasitesi olarak 7 plus'tan bile az. boyutu da 7 plus'tan daha küçük. Tam tersi daha kötü bir telefona geçmiş gibi hissedersin.

0 ı 28 şuanda hepsiburada da o fiyata daha iyi cihazlar var, genelde samsung önereceklerdir o fiyata ama iphone istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Bence temiz ucuza güzel 2.elini bulursunuz o şekilde alınabilir. Daha sonra bataryasını değiştirip devam edersiniz kullanmaya.

iPhone 7 Plus hala akıcı ve kullanılabilir mi? Ben minimum hangi iPhone alınır diye araştırma yaptım 13-14'ten aşağısına girme dedi herkes ama.

iPhone 7Plus 8 vs hala kullanılabilir ama beni 3-5 yıl götürsün mantığıyla almayı düşünüyorsan alınmaz, 1-2 yıl Max idarelik kullanılabilir telefonlar bana kalırsa.
Ama illa iPhone kullanacağım dersen 13 altı alınması mantıklı değil zaten.

Not: Bir arkadaşım hala iPhone 6S kullanıyor prize bağlı kullanıyor sürekli ama Wild Rift-TFT vs oynayabiliyor, sosyal medyada vs de sıkıntı yok ama güncelleme alamıyor telefon.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı