iPhone 7 Plus'tan iPhone 13'e geçiş

ByBiceps

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese selam.
Ekim ayı başlarında 7 Plus telefonum kendi kendine kapanıp açılmaya başlamıştı, hatta bir ara 1 saat boyunca devamlı kapanıp açıldı.
En sonunda daha fazla dayanamayıp tamamen kapandı ve daha hiç açılmadı.
Telefoncuya götürdüm, bataryanın değiştiğini ama hiçbir tepkinin olmadığını, sonrasında daha yetkili bir yere gönderdiklerini ve anakartta bir işlem yapılması gerektiğini söylediler.
Ben de telefon değiştirme düşüncesinde olduğum için masraf yapmak istemedim.

Sonuç olarak; şu an bir telefon alma düşüncesindeyim ve F/P olarak iPhone 13 bana çok mantıklı geliyor. Bir yakınım 13 kullanıyordu bir memnuniyetsizliğini görmedim.
iPhone 13 sizce teknolojisi ile, işlemcisi ile, kamerası ile ortalama kaç sene götürür?
IPhone'ye alıştım ve beğeniyorum. Ancak şu zamana kadar genellikle hep 2. el telefonlar kullandığım için bu aldığım telefonun beni pişman etmesini istemem, işe girdim ve ilk maaşlarımla telefon alacağım için biraz heyecanlıyım fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Muhakkak üzmez hocam. 13 sizi 3-4 sene rahat götürür diye düşünüyorum. Ben şu an İphone 11 kullanıcısı olarak S23'e geçmeyi düşünüyorum. Fiyat/Performans olarak en iyisi S23 gibi duruyor şu an.

İphone 6'yı kuzenim 2015'de almıştı ve geçen sene değiştirdi. İphone 6 7 yıl dayanmışsa, 13 ne kadar olur net bir şey söylenmez ama kafadan temiz kullanırsan en az 3-4 yılı kafadan yazarsın.
Teşekkür ederim cevabınız için.

Ben 7 yıldır iPhone 6s kullanıyorum. Depolama dışında sorunu yok işimi görüyor. iPhone 13 de aynı şekilde en az 4-5 yıl gider. Ama S23 veya S24 önerebilirim.

Muhakkak üzmez hocam. 13 sizi 3-4 sene rahat götürür diye düşünüyorum. Ben şu an iPhone 11 kullanıcısı olarak S23'e geçmeyi düşünüyorum. Fiyat/Performans olarak en iyisi S23 gibi duruyor şu an.

S23 Ultra'ya baktım, kamerasını çok övüyorlar ancak mağaza ortamında anlamak pek kolay değil. Malum doğal ışık olmadığı için anlaşılmıyor. Bundan 2 sene önce OIS ve EIS'e güvenerek A52 aldım, stabilizasyonu, videodaki kareleri birleştirmesi hiç hoşuma gitmedi. S23 Ultra'yı da düşünmüyor değilim.

Kamera konusunda hiç üzeceğini düşünmüyorum S23 ailesinin.

A serisi telefon orta segment olarak satılıyor. Sırf bunun için S serisini kötü düşünmemelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…