iPhone 7 Plus'tan iPhone 13'e geçiş

A serisi telefon orta segment olarak satılıyor. Sırf bunun için S serisini kötü düşünmemelisiniz.

Hocam haklısınız, A serisi ve S kıyaslanamaz zaten. Ancak ben A52'ye iPhone 6'dan geçtim. Kesin söylüyorum ki 6'nın video performansı çok daha iyiydi. İki telefonda de görüntü sabitleme özelliği var. Ancak 6 çok daha eski bir model olmasına rağmen daha iyi çalışıyordu. S23 modelinde de böyle bir durumla karşılaşabilir miyiz?

İllaki iPhone istiyorsan minimum iPhone 14 almalısın 6 GB RAM'den dolayı. Özellikle de bu şekilde uzun süreli bir kullanıcıysan.

He iPhone 13 ve 14 karşısında S23 var ve bence 15'e bütçe yetmiyorsa S23 çok daha iyi bir seçenektir.

@ByBiceps S serisi ile A serisinin biri eski nesil olmasına rağmen video performansı farkını şurada görebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
4.30 dakikadan sonraki 1-2 dakikayı izleseniz bile fazlasıyla yeter.
Cihazların arasında A serisi lehine 3 yıl olduğunu söylemem gerek. Ve A54 guncelde en iyi A serisi.

Bilmeyen varsa bunun sebebi S serilerinde Samsung'un daha iyi bir sensör kullanmasıdır.

Bilmeyen varsa bunun sebebi S serilerinde Samsung'un daha iyi bir sensör kullanmasıdır.
A54 hariç doğru ama A54'te IMX766 var. Realme GT 2 Pro, Huawei Mate X3, Xiaomi 12 gibi amiral gemisi cihazların kamera sensörü.
Ve kiyasladigimiz IMX555'ten daha büyük bir sensör.
İşin bir kısmı işlemciye düşüyor. Exynos 1380 ISP tarafında yeterince kısılmış bir SoC. 4K 60FPS cekim desteği dahi yok. Muhtemelen video işlemesi de 778G ve 7 Gen 1 gibi rakiplere nazaran zayıf kalıyor.

Tamam işte ama S20 FE kamera paketi olarak daha iyi bir cihaz.

Gönül rahatlığıyla iPhone 13 alabilirsiniz.. Uzun yıllar stabil şekilde kullanabilirsiniz..

Kaliteli ve uzun yıllar kullanabileceğiniz Samsung istiyorsanız S serisi dışına bakmayın bile.

iPhone 13 işinizi en az 3-4 yıl görecektir iPhone 11 bile 2019 yılında piyasaya sürüldü halen alanlar var (aslında alınmaz ama yine de satılıyor). 2 senede bir de pil ömrü düştüğünde serviste değişmeniz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…