iPhone 7 Plus'tan Samsung A71'e Geçilir mi?

RichoMontano

Hectopat
Evet arkadaşlar iPhone 7 Plus telefonumu satıp Samsung A71'e geçmeyi düşünüyorum. Zaten ilk telefonum Android (Samsung j7) olmuştu. Sonrasında 7 Plus'a geçtim ve 3 yıldır kullanırım.

Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa yorumlarınıza mütemadiyen gülümsemek isterim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende note 5 kullanıyordum 23 aralıkta 12 pro max'e geçtim şuanlık çok memnunum iyi ki geçmişim diyorum bence androide geçmek yerine ios devam edin

Eğer PUBG oynamıyorsan hayatının hatasını yaparsın Android çok kötü

iOS devam edin çok daha iyi 5S kullanıyorum çoğu Android'den bu hali ile bile iyi.

Galaxy M ve A serisi tercih edilmemesi taraftarıyım. Poco X3 NFC ya da yeni çıkacak olan Pro modeline bakılabilir.

PUBG, M.Legends vs. oyunlarla alakam yok. Ben oyunda PC taraftarıyım yani biraz eski kafalıyım..
Samsung M51'in 7000 mAh'lık batarya durumu biraz etkilemedi değil.
7 Plus'ın yada iPhone'un iTunes uygulamaları, video aktarma ve işleme sorunları bi Yönetmen adayı olarak beni zorlamaya başladı artık. İşin aslı ben biraz daha özgürlük istiyorum arkadaşlar
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…