iPhone 7 Plus'tan Samsung A71'e Geçilir mi?

RichoMontano

Hectopat
Evet arkadaşlar iPhone 7 Plus telefonumu satıp Samsung A71'e geçmeyi düşünüyorum. Zaten ilk telefonum Android (Samsung j7) olmuştu. Sonrasında 7 Plus'a geçtim ve 3 yıldır kullanırım.

Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa yorumlarınıza mütemadiyen gülümsemek isterim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar iPhone 7 Plus telefonumu satıp Samsung A71'e geçmeyi düşünüyorum. Zaten ilk telefonum Android (Samsung j7) olmuştu. Sonrasında 7 Plus'a geçtim ve 3 yıldır kullanırım.

Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa yorumlarınıza mütemadiyen gülümsemek isterim :)

Eğer PUBG oynamıyorsan hayatının hatasını yaparsın Android çok kötü

PUBG, M.Legends vs. oyunlarla alakam yok. Ben oyunda PC taraftarıyım yani biraz eski kafalıyım..
Samsung M51'in 7000 mAh'lık batarya durumu biraz etkilemedi değil.
7 Plus'ın yada iPhone'un iTunes uygulamaları, video aktarma ve işleme sorunları bi Yönetmen adayı olarak beni zorlamaya başladı artık. İşin aslı ben biraz daha özgürlük istiyorum arkadaşlar :)
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı