iPhone 7+ Reels hatası: Ses gecikmesi ve kasma

Captan.Max

Decipat
Yer
Turkey/İstanbul
Merhaba,

iPhone 7+ telefonumda Reels izlerken ses gecikmesi ve kasma gibi sorunlar yaşıyorum. Videoyu eşzamanlı izlemekte zorlanıyorum, özellikle TikTok ve Instagram uygulamalarında bu durum ortaya çıkıyor. Ancak, oyun performansında yüksek grafik ayarlarında sorunsuz oynayabiliyorum ve YouTube'da akıcı bir video performansı alabiliyorum. Bu sorunun neden kaynaklandığını bilen var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bende de var şarj fark etmeksizin videolarda gecikme oluyor cozumunu bulamadim salladm.

Hocam can sıkmaya başladı telefonu satmayı düşünüyorum EasyCep'ten yeni telefon alırım galiba.

Batarya sağlığına baktırın. Ancak 7 Plus ömrünü tamamlamış bir cihazdır. Annemde TikTok vs izlerken kasmalar var.

Telefonu güncellemeden önce böyle bir şey yoktu güncelledikten sonra böyle olmaya başladı sadece Reels izlerken bu sorun var oyun oynarken hiç kasmıyor.

Ben konumu fransa yaptim harbideb ise yariyor baya azaldi kasmasi onceden spotide sarki donuyodu falan

.

Dosya Ekleri

• CD1A7271-6F5A-4083-BFD7-F5F7A09C64DC.png
    CD1A7271-6F5A-4083-BFD7-F5F7A09C64DC.png
    68,6 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba,

iPhone 7+ telefonumda Reels izlerken ses gecikmesi ve kasma gibi sorunlar yaşıyorum. Videoyu eşzamanlı izlemekte zorlanıyorum, özellikle TikTok ve Instagram uygulamalarında bu durum ortaya çıkıyor. Ancak, oyun performansında yüksek grafik ayarlarında sorunsuz oynayabiliyorum ve YouTube'da akıcı bir video performansı alabiliyorum. Bu sorunun neden kaynaklandığını bilen var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Önceki konunuzda çözüm önerisinde bulunmuştum.. Temiz kurulum yaptınız mı cihaza?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı