Başak hiçbir uygulama da sorun çıkmıyor. iPad Air 2'de de Instagram'ın bu sorununu hiç görmedim.Instagram'da sorun olabilir mi acaba? Farklı uygulamalarda aynı soruna rastlıyor musunuz?
Başak hiçbir uygulama da sorun çıkmıyor. iPad Air 2'de de Instagram'ın bu sorununu hiç görmedim.Instagram'da sorun olabilir mi acaba? Farklı uygulamalarda aynı soruna rastlıyor musunuz?
Telefonu değiştireli çok oldu hocam.çözebildiniz mi
14 Pro Max'e geçtim zaten. Ondan öncede 11 kullanıyordum.iPhone SE 2 kullanıyorum Instagram Reels izlerken sadece telefon biraz ısınıyor ve sarjı bitmeye başlıyor. iPhone 7, 6-7 senelik bir cihaz yorgun bir cihaz bence kendinizi zorlamayın, yeni bir telefonlara yönelebilirsiniz.
Hocam üstüne 2 telefon değiştirdim. Bu tarihi konular nasıl karşınıza çıkabiliyor?Çözümü buldum:
Pil yüzdesine takılmayın çoğu zaman yanlış oluyormuş bende 100 diyordu ama şarj 1 saat zor gidiyordu batarya değiştirdim (orijinal değil ama telefoncu orijinal katitesinde olduğunu söyledi) sorun çözüldü ve telefonun diğer gecikme ve donma sorunları yok denecek kadar azaldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.