iPhone 7 ses barı titremesi

BMKJURB

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD
Meslek
Elektrik - Elektronik teknikeri
Başka bir forumda da gördüm bu sorunu, yazmak istedim. Sorun 15.4 sürümde geldi ve bazı kişilerde var. Ses açana tuşuna basınca alttaki kısım titriyor ve bazen sinir bozucu hale geliyor. Eğer sizde de böyle sorun varsa lütfen yazar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorun yok hocam.

Hocam bende de titreme çok az bir şey var yani sesi komple açın ve tek tek basarak dikkatli bakın çoğu kişide gördüm burayada yazmak istedim.

Sesi en yükseğe alınca üst kısım, en düşüğe alınca alt kısım titriyor ondan mı bahsediyorsunuz?

Hocam bar genişleyince iyice bakın titriyor olması lazım başka kişide de gördüm ama korktum yani.

Hocam bar genişleyince iyice bakın titriyor olması lazım başka kişide de gördüm ama korktum yani.
Normal hocam bende de var. Gerçekçilik katması için öyle bir şey eklemişler galiba. Ses yukarı çıktıkça yukarı kısımlar, alçaldıkça aşağı kısımlar titriyor.

Normal hocam bende de var. Gerçekçilik katması için öyle bir şey eklemişler galiba. Ses yukarı çıktıkça yukarı kısımlar, alçaldıkça aşağı kısımlar titriyor.

Hocam telefonu yeni aldım biraz korktum açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı