iPhone 7 sıfırlama 9 hatası ve NAND problemi

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hocam.

Hocam iyi bir telefoncuya sordum 2500 lira istedi diğer telefoncular gibi neden bu fiyatlar.

😀 NAND işi çok sıkıntı ustam. Cihazın susma ihtimali olan bir durum. Kimi usta yüksek fiyat çekip risk almaz, kimisi düzgün fiyat verir riske girer. Bu işlerin garantisi de olmaz. Cihaz susarsa çoğu teknisyen mesuliyet kabul etmez. Kimisi benim gibi defaatle durumu izah eder riski kabul ediyorsan cihazı servise alayım der kimisi hiçbir şey söylemez cihaz susunca yaygara kopar. Her teknisyenin iş ahlakı farklı. Fazla yorum yapmak bana düşmez. Açıkçası fiyata şaşırmadım. NAND’ı yaparken ısıyı kaçırırsa etraftakiler de zarar görür iş çok uzar.

😀 NAND işi çok sıkıntı ustam. Cihazın susma ihtimali olan bir durum. Kimi usta yüksek fiyat çekip risk almaz, kimisi düzgün fiyat verir riske girer. Bu işlerin garantisi de olmaz. Cihaz susarsa çoğu teknisyen mesuliyet kabul etmez. Kimisi benim gibi defaatle durumu izah eder riski kabul ediyorsan cihazı servise alayım der kimisi hiçbir şey söylemez cihaz susunca yaygara kopar. Her teknisyenin iş ahlakı farklı. Fazla yorum yapmak bana düşmez. Açıkçası fiyata şaşırmadım. NAND'ı yaparken ısıyı kaçırırsa etraftakiler de zarar görür iş çok uzar.

Zaten telefon açılmıyor demek ki işim uzun biraz gezmem lazım.

Son düzenleme:
Hocam forumda bazıları orijinal kablo kullanınca çözüldüğünü belirtmiş (yazılım atılabilmiş hata vermeden) doğru mudur?

Çok nadiren evet. Kablo bozuk ya da şarj bordundaki data yollarından da çıkar. O yüzden direkt NAND hiçbir zaman demedim. Bir hatanın sebebi hep birden fazladır. O yüzden teknisyen incelemelidir.

Çok nadiren evet. Kablo bozuk ya da şarj bordundaki data yollarından da çıkar. O yüzden direkt NAND hiçbir zaman demedim. Bir hatanın sebebi hep birden fazladır. O yüzden teknisyen incelemelidir.

Tamamdır hatay iskenderundayım hocam bildiğiniz var mıdır burada olan teknisyen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı