Apple Destek uygulamasını indirip Apple danışmanları ile iletişime geçebilir veya İngilizce Destek için iMessage ile Appledan destek alabilirsiniz.Sıfırladığım iPhone 7 de Whatsapp yedeklenen dosyaları geri yüklüyordum. Sistem verileri birden 20 GB oldu indirme durdu nasıl düzelteceğim bu sistem verilerini.Eki Görüntüle 1812531
Sadece şu uygulamalar var zaten.
Eki Görüntüle 1812537
Telefonu sıfırladım yine aynı şey oldu.
Bir şey yapabilirlermi uzaktan?Apple Destek uygulamasını indirip Apple danışmanları ile iletişime geçebilir veya İngilizce Destek için iMessage ile Appledan destek alabilirsiniz.
Bilemiyorum lütfen iletişime geçin.Bir şey yapabilirlermi uzaktan?
Safarideki arama verilerini temizleyip dener misin bir videoda öyle yapınca azalıyordu.Sıfırladığım iPhone 7 de Whatsapp yedeklenen dosyaları geri yüklüyordum. Sistem verileri birden 20 GB oldu indirme durdu nasıl düzelteceğim bu sistem verilerini.Eki Görüntüle 1812531
Eki Görüntüle 1812537
Zaten sıfırladım yine oldu aynı şeySistem verileri sürekli değişir. Genel olarak çok yer kaplıyor. Reset atıp deneyebilirsin.
Sıfırladım telefonu zaten yine yaptım değişmedi bir şey.Safarideki arama verilerini temizleyip dener misin bir videoda öyle yapınca azalıyordu.
Telefonda yer kalmadı. Kendi kendine yükseliyor durduk yere, full doldu. 2 GB alan kullandım gerisi full sistem verisi.Zaten sıfırladım yine oldu aynı şey
Sıfırladım telefonu zaten yine yaptım değişmedi bir şey.
Giderek daha çok artıyor ***. Biri yardım etsin telefon full doldu.
22 GB oldu. Bütün cihazın alanının 5 katı
![]()
Yardım bekliyorum.
Sıfırladığım iPhone 7 de WhatsApp yedeklenen dosyaları geri yüklüyordum. Sistem verileri birden 20 GB oldu indirme durdu nasıl düzelteceğim bu sistem verilerini.Eki Görüntüle 1812531
Eki Görüntüle 1812537
Çok önemli mesajlarım ve fotolarım varTelefonu sıfırla yedekleme verilerini indirme sıfırdan kurulum yap.
Onları pc üzerinden yedekleyip sıfırdan kur sonra aktarÇok önemli mesajlarım ve fotolarım var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.