İPhone 7 Taptic Engine'den Gelen Ses

DragonG

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi Taptic Engine'nin bulundu yerlerde bir çıt sesi gibi bir ses geliyor. 3D touch yaparken uygulamanın yanında gri şey çıktığında sessiz bir şekilde geliyor. Ayarlar erişebilirlik kısmından titreşimi kapattığımda 3D Touch yaparken çok rahat anlaşılıyor. iPhone 7 kullanan arkadaşlar varsa deneyebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta belirttiğim gibi Taptic Engine'nin bulundu yerlerde bir çıt sesi gibi bir ses geliyor. 3D touch yaparken uygulamanın yanında gri şey çıktığında sessiz bir şekilde geliyor. Ayarlar erişebilirlik kısmından titreşimi kapattığımda 3D Touch yaparken çok rahat anlaşılıyor. iPhone 7 kullanan arkadaşlar varsa deneyebilir mi?
Taptic Engine'in geri bildirimi olarak gelen sesi kastediyor olabilir misin? Ya da ben tam anlayamadım.

Ayarlar erişebilirlikten titreşimi kapatıp 3d touch yapın taptic enginenin olduğu yerde çok küçük titreşim gibi çıt sesi geliyor.

Ayarlar erişebilirlikten titreşimi kapatıp 3d touch yapın taptic enginenin olduğu yerde çok küçük titreşim gibi çıt sesi geliyor.
Dediğini yaptım. Titreşim olmadığında, 3D Touch yaptığım sırada kulağımı yaklaştırıp dinlediğimde 3D Touch süresi boyunca (basılı tuttuğum süre boyunca) frekansvari & motor çalışması gibi bir ses geliyor. Çıt diye kastettiğin bambaşka bir şey sanırım.

Benim kastettiğim şey anlık titreşim gibi oluyor hani uygulamanın etrafından gri bir şey çıkıyor ya o tam çıktığı anda gelen bir ses ve titreşim basılı tuttuğum sürece gelmiyor. Senin anlattığın şey tıslama olabilir.(Dokunmadığın zaman da geliyorsa)

Kılıf varsa kılıfı çıkartıp telefonun sol altını (taptic enginenin olduğu yer) tutup tekrar denermisiniz

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı