iPhone 7 veya Xiaomi Mi 6 alınır mı?

Hocam kusura bakmayın bilgim olmadığından çok soru soruyorum da şimdi bu mi 6 alınır mı ve 2 yıl boyunca beni idare eder mi kasma donma olmadan?
2yıl idare etmesi zor. Ben şu anda 6/128 versiyonunu kullanıyorum. Şimdiye kadar hiçbir sorununu görmedim. Zamanın amiral gemisidir kendisi

2yıl idare etmesi zor. Ben şu anda 6/128 versiyonunu kullanıyorum. Şimdiye kadar hiçbir sorununu görmedim. Zamanın amiral gemisidir kendisi.

Peki mi 8 modeli 2 yıl idare eder mi tahmini?
Araştırırsan S9+ bulabilirsin.
Ankara'da öğrenciyim. Buranın esnafına baktım adamlar S8+ için 3200 tl istiyorlar. S9+ için daha fazla isterler. Zaten 2000 lira civarında S9 bile bulmak çok zor.

Ankara'da öğrenciyim. Buranın esnafına baktım adamlar S8+ için 3200 tl istiyorlar. S9+ için daha fazla isterler. Zaten 2000 lira civarında S9 bile bulmak çok zor.
Malesef mi 6 kullanıyorum mi 8 hakkında bilgim yok ama telefon konusunda detaylı inceleme yapan youtube kanalları var. Karşılaştırma yaparak net bir sonuca ulaşabilirsiniz.

Ankara'da öğrenciyim. Buranın esnafına baktım adamlar S8+ için 3200 TL istiyorlar. S9+ için daha fazla isterler. Zaten 2000 lira civarında S9 bile bulmak çok zor.

Geçen ay 3500TL'ye temiz Galaxy Note 9 aldım necati beyden. Siz nereye baktınız ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı