iPhone 7 vs 7+ vs 8

• Konuyu başlatan visu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 540

visu

Kilopat
Makaleler
2
Merhaba Honor play ve S8'den sonra Android illetinden kurtulup IPhone'a geçmeye karar verdim. Bütçem çok yüksek olmadığı için ilk önce iPhone 7 Plus alacaktım fakat 32 GB olması beni fikrimden etti. 128 GB ise çok pahalı peki aşağıdaki seçimlerden hangisini yapmalıyım? Neden?

iPhone 7 128 GB.
iPhone 7 Plus 32 GB.
iPhone 8 64 GB.

Ayrıca iPhone 8 ekranı küçük geliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Honor play ve S8'den sonra Android illetinden kurtulup IPhone'a geçmeye karar verdim. Bütçem çok yüksek olmadığı için ilk önce iPhone 7 Plus alacaktım fakat 32 GB olması beni fikrimden etti. 128 GB ise çok pahalı peki aşağıdaki seçimlerden hangisini yapmalıyım? Neden?

iPhone 7 128 GB.
iPhone 7 Plus 32 GB.
iPhone 8 64 GB.

Ayrıca iPhone 8 ekranı küçük geliyor mu?

Tabii ki de hiçbiri 🙂.

Yerinizde olsam iPhone 8 64 GB alırdım. Büyük ihtimalle şimdi "kaç yıllık telefon gelir alınır mı?" diyenler olacaktır bana göre hala iPhone 6s bile alınır ve gayette kullanılır.

Ekran boyutuna gelecek olursak. Burada kişinin kendi zevkine kalıyor. Ben hiç bir şekilde büyük ekran sevmediğim için her zaman küçük ekranlı telefonları istiyorum. Bu yüzden benim için gayet yeterli. Telefondan oyun oynayan, sürekli video izleyen biri değilim. Burada soruyu bize değil kendine sorman gerekiyor.

Android illeti derken ne demek istiyorsun?

iPhone 8 derim ben. Diğerlerine nazaran yazılımsal desteği daha uzun olacak. Boyut olarak bence tam ideal ancak bu iş göreceli.

Anroid illeti derken android - özellikle huawei ve honor telefonlarım - günümü geçirdiğim instagram gibi bazı sosyal medya uygulamalarında yüzlerce sorun çıkarıyordu, kapanıyordu, arkada ses oynamaya devam ediyordu ayrıca buglu güncellemeler aniden çat diye kapanmalar, sadece Google Fotoğraflar kullandıran telefonlar falan derken tepemin tasını attırdı ve ben de iPhone'a geçmeye karar verdim :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı