Daha da fazla fark var ben size sayabilirim, iPhone 7 ön kamera olarak 7MP bir lense sahipken 6S 5MP bir lense sahip (720p ve 1080p video farkı çıkıyor), iPhone 6S bir Home button sahibiyken iPhone 7 değil ve haptic sensöre sahip, iPhone 6s 3,5 mm kulaklık girişine sahip ancak iPhone 7 sahip değil, iPhone 7'de daha geliştirilmiş antenler bulunmakta ve çekim gücü biraz daha iyileştirilmiş durumda, iPhone 7'nin flaşı 6S'e göre daha güçlü, iPhone 7 çok az da olsa daha hafif, iPhone 7'nin pili daha büyük (200 mAh olması lazım aradaki farkın ama ikisi de kötü), diyafram açıklığı iPhone 7'de 1, 7'yken 6S'te 2, 2, iPhone 7 IP su geçirme dayanıklık lisansı varken 6S'te böyle bir şey bulunmamakta (yenilenmiş cihazda bir anlamı kalmıyor ama fark mı fark), iPhone 6S biraz daha fazla ısınır ama 7'nin ısınması 6S'e göre daha hızlı olduğu için bir şey anlamazsınız iki türlü de oyundayken telefon parlaklığını kısar ve kasmaya başlar.
İki cihazı da tanıyorum birisini kardeşim kullandı birisini ben kullandım (ben 6S Plus kullandım kardeşim 7 kullandı hatta kısa bir süre ondan sonra bende 7'yi kullandım, iki cihazı da size açıklayabilirim ufak detaylarına kadar cidden doğru dürüst bir fark yok).
Eki Görüntüle 1929754
6S Plus'i satalı birkaç yıl oluyor ama şu şekilde gösterebilirim.