iPhone 7 vs Galaxy S9

Niye bulaşmasın ki? Konu sahibi S9 boyutlarından bile rahatsız olurken S9+ öneriyorsunuz, S10e kesinlike iPhone 7 boyutlarına daha yakın bir cihaz.

S10e kullanıcısıyım. İnsanlara yanlış bilgi vermeyin s9 dan daha üstün bir cihaz.

S9+ kesinlikle S10e'den daha iyi bir cihaz.
S9 plus ile s10e arasında bir fark yok. Pil ve ekranda s9 plus biraz daha önde diğer konularda da s10e bir tık önde. Ayrıca alıntı yaptığınız mesajımda S9 plus değil "S9" modelinden bahsettim. Gözlükleriniz varsa takıp tekrar okumanızı tavsiye ederim .

Çok komiksiniz

Bende Samsung A50 kullanıyorum kesinlikle samsung da çökme yaşıyacağınızı düşünmüyorum iphone 7 samsung s9 a kafa tutacağını zannetmiyorum fakat telefonu kullancak olan sizsiniz o yüzden size hangisi daha iyi geliyor ise onu alın.

iPhone 7 al kafan rahat etsin.

iPhone 7 alınmaz bu saatten sonra, 3 sene önce çıkmış cihazı niçin almayı düşünüyorsunuz? O fiyat aralığındaki Android cihazlarına göz atmanızı tavsiye ederim. Xiaomi Mi9 bu seçenekler arasında değerlendirilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…