iPhone 7 vs Galaxy S9

Kişiden kişiye göre değişir bu. Güçlü, estetik ve stabil bir işletim sistemi için iOS.
Estetik derken ana menü teması vb. bahsediyorsanız bu da kişiden kişiye değişir. Ayrıca Samsung'un giriş seviyesi serisi olan J serisinden j6 modelini kullanıyorum ve gayet stabil. J serisi bile bu kadar iyi bir stabiliteye sahipken S serisini düşünemiyorum ve siz amiral gemisi serilerini de cümleye katarak stabilite karşılaştırması yapıyorsunuz. Aklım ermiyor gerçekten. S9 gibi muhteşem 2K ekranlı hızlı şarj destekli, micro sd kart destekli üst seviye bir cihazı bırakıp süreklı aptal aptal şarjı biten, aşırı derecede ısınan,(arkadaşımdaki İphone 7 cayır cayır yanıyor) ederi 2000tl olan telefona 3500 verip güzelce kullanabilirsiniz.
Bahsettiğiniz İphoneler daha 1080P ekranla yeni tanıştılar hemde Samsung'tan satın aldıkları ekranlar sayesinde. Halbuki rakibi Samsung ilk olarak 2013'te çıkan Galaxy S4 modelinde 1080P SAmoled ekran kullanmıştı. Bu kadar geri olan bir marka ne için övülür anlamış değilim.
İphone'den IOS'u silip Android kursalar benim J6'yı geçebilirler mi işlemci olarak merak ediyorum. Bir S10+'a IOS kursalar heralde antutu'dan 600-700K puan alır.

Estetik derken ana menü teması vb. bahsediyorsanız bu da kişiden kişiye değişir. Ayrıca Samsung'un giriş seviyesi serisi olan J serisinden j6 modelini kullanıyorum ve gayet stabil. J serisi bile bu kadar iyi bir stabiliteye sahipken S serisini düşünemiyorum ve siz amiral gemisi serilerini de cümleye katarak stabilite karşılaştırması yapıyorsunuz. Aklım ermiyor gerçekten. S9 gibi muhteşem 2K ekranlı hızlı şarj destekli, micro sd kart destekli üst seviye bir cihazı bırakıp süreklı aptal aptal şarjı biten, aşırı derecede ısınan,(arkadaşımdaki İphone 7 cayır cayır yanıyor) ederi 2000tl olan telefona 3500 verip güzelce kullanabilirsiniz.
Bahsettiğiniz İphoneler daha 1080P ekranla yeni tanıştılar hemde Samsung'tan satın aldıkları ekranlar sayesinde. Halbuki rakibi Samsung ilk olarak 2013'te çıkan Galaxy S4 modelinde 1080P SAmoled ekran kullanmıştı. Bu kadar geri olan bir marka ne için övülür anlamış değilim.
İphone'den IOS'u silip Android kursalar benim J6'yı geçebilirler mi işlemci olarak merak ediyorum. Bir S10+'a IOS kursalar heralde antutu'dan 600-700K puan alır.
Sizce kurabilir misiniz iOS'u o vasat cihazlara?
iPhone kullanmadığınız bariz belli. Siz sadece markaya para verdiğimizi sanıyorsunuz.😅
Sonuç olarak Android bir cihazdan bahsediyoruz Apple dünyasının yakınından geçemezsiniz siz bu gidişle.

Son düzenleme:
iPhone kullanmadığınız bariz belli. Siz sadece markaya para verdiğimizi sanıyorsunuz.😅
Sonuç olarak Android bir cihazdan bahsediyoruz Apple dünyasının yakınından geçemezsiniz siz bu gidişle.
Amiral gemileri ve aradaki fiyat ve ezikliklerden bahsedeck olursam hemen anlayacaksiniz
Iphone xr 7600 tl-s10e 4200 tl
S10e her açıdan daha iyi (OIS hariç)
Yani kusura bakmayinda bunun icin gidipte 3000 liradan fazla farkla rakibine gore daha kotu bir telefonu almam.

iPhone kullanmadığınız bariz belli. Siz sadece markaya para verdiğimizi sanıyorsunuz.[emoji28]
neden kurulmasın macbook'a windows xp kuranlar windows ışletim sistemi ile gelen bilgisayara macOS kuranlar ve kurulumları var İOS çok mükemmel bişey değil yeni sistemler keşfetmek isteyince anlayacaksın burda ne demek istediğimi [emoji846]

Sanırım hiç amiral gemisi kullanmadınız şahsen ben 1 yılı aşkın süredir S9 kullanıyorum ne bir çökme ne bir yavaşlık ne de bir stabilize sorunu, hiçbirini yaşamadım.
Haklısınız hiç kullanmadım ve amiral gemileriyle yaptığım testlerde hiç bir sıkıntı görmedim.

Hangisini beğendiyseniz onu alın. S9 un iphone 7 den üstün olması illa s9 u beğeneceğiniz anlamına gelmiyor.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Iphone kullanıcıları genelde memnun kalıyor. Biraz fazla kullanırsanız şarjı yetmiyor sadece. Bir de yavaş şarj oluyor. Azıcık da ekran küçük kasa büyük o kadar.

S9+, iPhone X serisi muadili bir telefon. S9 ise, iPhone 8 - Plus muadili bir telefon. Çift kamera dışında aslında 8 Plus muadili diyebiliriz. Ancak, kamera sizin için önemli ise kesinlikle S9+ almalısınız. iOS kesinlikle alınmaz. Yenilik yok, çok değil, gereksiz pahalı. iPhone 6 kullanıyor arkadaşım. Aşırı kasıyor. iPhone'un ekranları gerçekten çok kötü. S9/S9+'ın ekranı 2K SuperAMOLED (OLED) ekran iken karşılaştırdığınız telefonun ekranı 750p IPS LCD.
Burası önemli; S9 alacak iseniz biraz daha para biriktirip S9+ modelini almanızı tavsiye ederim. S10e modeline ise bulaşmayın :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı