iPhone 7 vs Galaxy S9

Vayyy! yine apple'cılar ve samsung'cular karşı karşıya. Çok garip ya sanki babalarının firması gibi dövüşüyolar .

Valla beyler size net ve açık bişe söyleyim.

Samsung telefonlar zamanla donmaya kasmaya başlıyor, performansı düşüyor, kamera kalitesi düşüyor.

İphone'larda öyle kasma, donma, takılma olmuyor.
Ama ufak tefek uygulama sorunları olabiliyor.
Yani teknik sorun donma kasma falan değil, o sorunlarda telefonu kapatıp açınca geçiyor.

Yani 2 tarafta açıkçası belli bi zamandan sonra yeni bir telefona geçmek için güncelleme ile ayarlarla oynuyorlar.

İPhone 7 donuyormu? Off bende ikinci el iphone 7 alacaktım kafam karıştı şimdi [emoji20]

Temiz bir cihaz bulabilirsen alabilirsen neden olmasın ben 2. El 6s aldım 2 sene oldu hala çatır çutur çalışıyo pubg kasmadan oynatıyo ama benim için iphone macerasi bitti ileride kesinlikle android bi cihaz alacağım

Evet Samsung telefonlar zamanla donuyo kasıyor ama İki seri hariç note serisi ve s serisi benim 5 senelik s4 cihazımı ailede 3 kişi kullandı ve hala kullanmaya küçük kardeşim devam ediyor bence s serisi hala çok iyi

iPhone 7’nin donduğunu söyleyen kim? Neredeyse 2 yıldır beraberim kendisiyle, batarya ömrümün baya düşmesine rağmen bir kez olsun donduğunu görmedim. Asılsız bilgilere itibar etmeyin derim.

Bir iphone 7 kullanıcısını buldum oh beee . size kafamdaki tüm soruları sorabilirim. ikinci el İphone 7 almak istiyorum beni 2 sene daha idare eder mi? pili benim için sorun degil. sadece uygulamalarda donma falan olmasın yeterli benim için. pubg oynuyormusunuz? oyunda kasma falan oluyormu?
iPhone 7’nin donduğunu söyleyen kim? Neredeyse 2 yıldır beraberim kendisiyle, batarya ömrümün baya düşmesine rağmen bir kez olsun donduğunu görmedim. Asılsız bilgilere itibar etmeyin derim.

1 hafta önce yeni alınan 7 plus ile ilgili pubg de kasma sorunu okumuştum. O konuyu bulup bakmanızı öneririm belki yardımcı olur.

İphone 7 hala gerçekten çok iyi bir telefon grafik olarak pubg de hdr destekliyor.seni rahatlıkla 2 sene idare eder

Stabilite diyorsanız 8-9 yıllık Galaxy W telefonum hala çalışıyor. Hiç bir sıkıntı çıkartmadı telefon. 7 yıldır bataryası değişmedi. iPhone'larda 2-3 yılda bir batarya değiştirmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…