iPhone 7 vs iPhone 6S

N1_1CE

Kilopat
Yer
everywhere
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
2. el olarak almayı düşünüyorum. Buradaki telefonculara vs. gittim. Bana 6S'i 1.600'den, 7'yi 2.300'den fiyat biçtiler. Hangisini alsam daha iyi olur. Alacağım telefonun kasmasını falan istemiyorum. Fazla oyun oynayan biri değilim. Hangisi benim uzun vadede daha mutlu eder?

Lütfen bu 2 telefon dışında öneri yapmayın. Yıllarca Android kullandım artık IOS'a geçmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans ve süreklilik olarak iki modeli karşılaştıracak olursak iPhone 7 tercih edilmelidir. Ben 6’dan sonra 8’e geçtim. Telefon elimden fırlayacak kadar hızlı. 7 işlemci ve hız olarak 6s’sen daha iyi. Bütçe sıkıntısı sorun değil ise 7 tercih etmeni öneririm. Her yeni iPhone modeli bir önceki modeline göre daha performanslı.

7'den aşağısı artık alınmaz. Yanına powerbank Xiaomi 20000 mAh 2C Quick Charge 3.0 Taşınabilir Hızlı Şarj Fiyatı 135 TL ve kablosuz kulaklık alırsınız. Birkaç sene götürür.
Performans ve süreklilik olarak iki modeli karşılaştıracak olursak iPhone 7 tercih edilmelidir. Ben 6’dan sonra 8’e geçtim. Telefon elimden fırlayacak kadar hızlı. 7 işlemci ve hız olarak 6s’sen daha iyi. Bütçe sıkıntısı sorun değil ise 7 tercih etmeni öneririm. Her yeni iPhone modeli bir önceki modeline göre daha performanslı.
Aslında iPhone almak mantıklı değil. Telefonda hızlı şarz var ama içinden şarz aleti çıkmıyor. 3,5 mm kulaklık girişi yok. Bataryası çabuk bitiyor. Kısacası iPhone zengin işidir veya alışmış ve android kullanmayanlar işi.

7 alacağım o zaman. 2.El iPhone alırken nelere dikkat etmeliyim. Sorduğum yerdeki iPhone çok temizdi kutusu vs. herşeyi vardı 1 yılda kvk garantisi mi vardı bide.

7 alacağım o zaman. 2.El iPhone alırken nelere dikkat etmeliyim. Sorduğum yerdeki iPhone çok temizdi kutusu vs. herşeyi vardı 1 yılda kvk garantisi mi vardı bide.

Kozmetik olarak beğendikten sonra herhangi bir parçası değişmiş mi sorun. Garantisi devam ediyor olsa bile Apple üzerinden İmei kodu ile sorgulayın garanti sürecini. Su ile temas ettiğinde genellikle hoparlör ve mikrofonda bozulma olabiliyor. Onu test edin gerisi Apple kalitesi.

Kozmetik olarak beğendikten sonra herhangi bir parçası değişmiş mi sorun. Garantisi devam ediyor olsa bile Apple üzerinden İmei kodu ile sorgulayın garanti sürecini. Su ile temas ettiğinde genellikle hoparlör ve mikrofonda bozulma olabiliyor. Onu test edin gerisi Apple kalitesi.
Sağol dostum. Dediklerini uygulayacağım.

iPhone 7 al derim. IMEI sorgulat, parça değişmişse hiç elleme bile, telefonun çalıntı olup olmadığına dikkat et ve iCloud kilitli cihazdan asla alma. iPhone 7, iPhone 6S'den zaten daha iyi ve 1 yıl daha günceli. Tek sevmediğim yanı kameranın sırıtık duruşu belki bana öyle geliyordur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı