iPhone 7 vs S8

sinkare.coskare

Kilopat
Yakın zamanda bu 2 cihazdan birini düşünüyorum. 2. el olarak temin edeceğim ve 2'sinin fiyatı ise 1800 TL civarı bulunduğum bölgede. Hangisini almam bana yetecektir? Sosyal medya, WhatsApp, PUBG takiliyorum. Beni üzmeyecek olan hangi cihazdır? Cevaplarınızı bekliyorum.

Not: Hiç iOS kullanmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha koyup iPhone 8 Plus al, 2. el alacak isen bataryasını değiştir yoksa tam verim alamazsın. IOS çok akıcıdır, şahsen Android kullanan birisi olarak keşke iPhone alsaydım diyorum. :)

Güvenli satıcılardan al, ve cihazda Apple hesabından çıkış yapıldığından emin ol! Apple kimliği giriş yapılı iken cihazı sıfırlarsanız sizden hesabı tekrar girmenizi ister eğer giriş bilgilerini bilmiyor iseniz cihazı açamazsınız.

İphone her zaman iphone dur. Butceyi biraz daha zorlayip ip8 plus alabilirseniz cok iyi olur. Şu an 4.5 yaşinda iphone se cihazim ile yaziyorum. Tek bir takilma derdi yok halen. Tek onerim hafizasini yuksel alin baska derdiniz olmasin.

Bence 2.el cihaz almayın. Hem şu an 2000 TL'ye ikisi kadar iyi telefonlar var. Redmi Note 8 Pro veya tclplex gibi modellere bakabilirsiniz. Ama illa ikisinden biri ise iPhone 7 öneririm. Ama ikisininde ömürleri dolmak üzere.

Ben 6S'imi satıp S7 almıştım, ilk aylar çok iyidi sonra iPhone 5'te bile kasmadan oynayabildiğim oyun S7'de kastığını gördüm ve günlük hayatta takılmalarla karşılaştığım zaman özellikle AMOLED yanığıyla karşılaştım ve direkt elden çıkarıp iPhone 8 aldım, buradan çıkarım yapabilirsin.

Samsung kesinlikle pişmanlıktır. Uzun süre iPhone kullandıktan sonra Note 8 çıkınca bu cihaza geçtim. AMOLED yanıkları, kasmalar... Gerçekten çok pişmanım. Kısa bir zaman sonra iPhone XR almayı düşünüyorum ve bir daha Samsung almayı düşünyorum.

Samsung'un üst seviye cihazlarında ne de çok problem varmış ya! Demek ki sıkıntı bende. S7'nin 2. yılını 1 ay sonra dolduracağım şu ana kadar hiçbir sorunum olmadı ki telefon çıkalı neredeyse 4,5 yıl olmuş.

Konu sahibine gelince iPhone 7'nin rakibi S7'dir. IOS tercihiniz özel olarak yoksa benim tavsiyem S8 olacaktır. Her şey bir yana o kadar para verdiğim cihazın 720p vari bir ekranının olması benim için kabul edilemez.

Samsung'un üst seviye cihazlarında ne de çok problem varmış ya! Demek ki sıkıntı bende. S7'nin 2. yılını 1 ay sonra dolduracağım şu ana kadar hiçbir sorunum olmadı ki telefon çıkalı neredeyse 4, 5 yıl olmuş.

Konu sahibine gelince iPhone 7'nin rakibi S7'dir. iOS tercihiniz özel olarak yoksa benim tavsiyem S8 olacaktır. Her şey bir yana o kadar para verdiğim cihazın 720P vari bir ekranının olması benim için kabul edilemez.

Şu an iPhone 11'de bile 720P ekran var çok değişik ama Netflix'de mesela HDR açıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı