iPhone 7 vs Samsung S8

iPhone 7 mi, Samsung S8 mi?
Samsung'un Kitkat'tan sonra Touhcwiz arayüzüne yaptığı değişiklik benim 1,5 GB RAM barındıran telefonumda bile yağ gibi kayıyor. Açılırken hiç kasma olmuyor, keza hafıza hartını da direk okuyor, ''SD Kart Hazırlanıyor'' ibaresi bildirim çubuğuna gelmeden. Ben de S8 derim. Yeni Touchwiz eskisine fark atar hız olarak, sıfır kasma.(y)

Son bir kaç gündür neden bu kadar konu açıldı bu konu hakkında? Sanki Apple vs Samsung kavgası çıksa da yazışsak der gibi oldu biraz artık:) iki cihazda çok güzel cihazlardır. Ama Apple alacaksan Eylül ayını bekle ve yeni modeli gör öncelikle. Daha sonra karar vermen kolaylaşır. S8 modelini alacaksan da hata yapmazsın gayet güzel ve başarılı bir telefon. İşletim sistemi sana hitap eden ve beğendiğin modeli bir mağazada iki cihazıda günlük kullanım olarak deneyip karar verebilirsin gönül rahatlığı ile. Hangi cihazı alırsan al tüh demezsin emin ol.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı