Arkadaşlar yakın bir tarihte telefon almayı düşünüyorum ama kararsızım. Sizce iphone 7 mi ? Yoksa Samsung Galaxy S7 Edge mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
İkisinide kullandım düşünmeden s7 edge özellikle 7.0 güncellemesiyle telefonu adam ettiler o ağırlıgı gitti şarj kamera ekran ve performansı zaten fazlasıyla iyi.iPhone 7nin de altta kalan yan tek yanı şarjı ben yarım günü zor çıkardım
İki telefonunda birbirinden iyi olduğu yanları var , siz hangi işletim sistemini istiyorsunuz ona karar verin ikisi de bulunduğu ekosistemin tepe noktalarında hangisini alırsanız alin sizi pişman etmez.
Kiyas.la diye bir site var.O siteden 2 telefonu karşılaştırıyorsun.Site sana otomatik hangi telefonu seçmelisin adlı bir ekran geliyor.2 telefon içinde ayrı ayrı değerlendiriyor.Bir bak derim
Bir iPhone 7 kullanıcısı olarak her iki telefonu kullandım. Bana göre iPhone 7'nin şarj,ses kalitesi,su'ya karşı dayanlıklığı ve kamerası bariz bir şekilde daha iyi. S7 ise gerek ekran çözünürlüğü, özgür dolaşımı daha iyi.