iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7 Edge

sfasdasg

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın bir tarihte telefon almayı düşünüyorum ama kararsızım. Sizce iphone 7 mi ? Yoksa Samsung Galaxy S7 Edge mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İkisinide kullandım düşünmeden s7 edge özellikle 7.0 güncellemesiyle telefonu adam ettiler o ağırlıgı gitti şarj kamera ekran ve performansı zaten fazlasıyla iyi.iPhone 7nin de altta kalan yan tek yanı şarjı ben yarım günü zor çıkardım

İki telefonunda birbirinden iyi olduğu yanları var , siz hangi işletim sistemini istiyorsunuz ona karar verin ikisi de bulunduğu ekosistemin tepe noktalarında hangisini alırsanız alin sizi pişman etmez.

Kiyas.la diye bir site var.O siteden 2 telefonu karşılaştırıyorsun.Site sana otomatik hangi telefonu seçmelisin adlı bir ekran geliyor.2 telefon içinde ayrı ayrı değerlendiriyor.Bir bak derim

Bir iPhone 7 kullanıcısı olarak her iki telefonu kullandım. Bana göre iPhone 7'nin şarj,ses kalitesi,su'ya karşı dayanlıklığı ve kamerası bariz bir şekilde daha iyi. S7 ise gerek ekran çözünürlüğü, özgür dolaşımı daha iyi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı