Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İki telefon arasında gidip geliyorum. Sizce hangisini almalıyım? Şahsen iOS'un işletim sistemini daha çok beğeniyorum ancak benim için önemli olan donanım.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim şimdiden.
İkisi çok farklı dünyalar, iOS'i beğendiğini göz önüne alınca bence tercihini iPhone 7'den yana kullan.
Yalnız... Düşük fiyata bulabilirsen al. 3,200TL civarlarından fazla yükseğe çıkma yani. 4,000 verilmez.
1 yıldır iPhone 7 Plus kullanıyordum, tavsiyem S8 olur. Bunun fanboylukla alakası yok. iPhone 7'de şarjın 1 günü çıkartmaz, Plus'ta ancak çıkartıyordu zaten. Kamera Apple ekosistemi için iyi de olsa zamanın gerisinde. Tasarıma girmiyorum, avucuna daha fazlası sığıyor. Zaten 7 eskidi, 10.3.3'ten 11'e geçildiğinden beri performansı da düştü.