Merhaba arkadaşlar, birkaç güne bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Önemli olan 3-4 yıl özellik ve verdiği performans bakımından sorun çıkarmadan çalışması ve dayanıklı olması. Hangisini önerirsiniz?
Her iki telefonda performans bakımından 3-4 yıl seni götürür. Güncellemeleri de düzenli olur. Sorun çıkarmaz ama iPhone nun arka tarafı alüminyum olduğu için Samsung da ki Gorilla Glass 4 e göre daha dayanıklıdır.
Burada senin hangi işletim sistemini kullanmak istediğin daha belirleyici olacaktır.
Hız konusunda Samsung'un eline su dökemez Apple. Apple'ın övündüğü şey stabilite ki bu Nougat 7.0 ile çok büyük oranda giderilecek Android telefonlar için. Burada tasarımı neden göstermen de komik oldu.
Merhaba arkadaşlar, birkaç güne bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Önemli olan 3-4 yıl özellik ve verdiği performans bakımından sorun çıkarmadan çalışması ve dayanıklı olması. Hangisini önerirsiniz?
Bence Samsung almalısın. Samsung S7 ile şuan bence teknoloji olarak iPhone'dan önde, hele ki şunu özellikle belirtmek istiyorum 2 değil 3 kamerada koysa foto kalitesinde iPhone Samsung'u geçemeyecek. Bunlarla birlikte yaygın servisi, değiştirmek istediğinde satımının kolay olması da Samsung tercih etmeye çekebilir. Fiyatı da daha uygun, diğerinin sadece adı var. Yeni televizyonlarda göstermeye başladıkları bir reklam var iPhone için. Yağmurlu havada bir adam bisiklet sürmeye çıkıcak ama altta kocaman yazıyor, "Sıvı teması ile oluşabilecek problemler garanti kapsamı dışıdır". Bu nasıl bir saçmalık çekmesinler o zaman yağmurlu havada kullanmayla ilgili reklam filmi.
iPhone 7, Apple'ın çok net kazığı oldu. 10. yılları için bu yıllarını feda ettiler diyebilirim size. Kesinlikle seneyi bekleyin Apple için. Buna değeceğine adım gibi eminim.