iPhone 7 vs Tecno Camon 20

Hocam Redmi Note 12 yede bakabilirsiniz 2 hafta önce aldım gayet memnunum. Bir telefona özellikle iPhone'lara bu paralar saçmalık. Hem sizi hem ailenizi düşünerekten sizten isteğim lütfen iPhone almayın.
Asıl redmi bir telefona bu kadar para bayılmak saçmalık.
 
Ya da iPhone 7 yi satmayıp Yurt Dışı iPhone 11 12 alabilirsiniz? en mantıklı seçim bu olacaktır. 8 ay yeni aldığınız cihazı kullanır kalan 4 ay ise iPhone 7ye sim takarak arama aktarımı ile kullanabilirsiniz.
 
Ben 7'den bile geçmezdim Camon 20'ye. 7'ye bir deji pil taktırırsanız batarya sorunu çözülür. Ben XS beklerdim ya da başka modellere yönelirdim. 1.5-2 daha koyup A34 alabilirdim.
 
Hocam sabahları kasmaktan alarm kapatamıyorum telefonda :D Bilemiyorum aslında çok kararsızım.
Sizin telefonda bir sorun var. 7'nin o kadar kasmaması lazım. 6S bile kasmıyor. Bataryayı dediğim gibi değiştirtin Deji marka bir pil ile belki ondan kaynaklıdır kasma sorunu. O da değilse başka sorun vardır.
 
Hocam sabahları kasmaktan alarm kapatamıyorum telefonda :D Bilemiyorum aslında çok kararsızım.
ip7 gerçekten günümüzde çağdışı bir cihaz. Aslında bütçeyi samsung telefonlarda da değerlendirebilirsin. S20 FE bulunur 10k civarına. Biraz zorlarsan A54 de ömürlük götürür.

Sizin telefonda bir soun var 7'nin o kadar kasmaması lazım. 6S bile kasmıyor. Bataryayı dediğim gibi değiştirtin Deji marka bir pil ile belki ondan kaynaklıdır kasma sorunu. O da değilse başka sorun vardır.
Batarya ile alakası yok. İp7 kullandım, alet instagram whatsapp gibi “güncel” uygulamalar ile kullanılıyorsa günlük işlerde ne yaparsanız yapın anlık kasıyor.

Hocam samsung telefonları araştırmanızı öneririm ben son olarak. Bu bütçeye XS gibi günümüze göre eski nesil veya techno cart curt gibi dandik markaların telefonlarını değil de samsungun a ve s serisinden çok sağlam telefonları var biraz araştırısanız, onları öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı