iPhone 7 WhatsApp açılmıyor

Ankaralıyım

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1050 Ti i7 7. nesil laptop
WhatsApp iPhone 7'mde açılmıyor. Klasik WhatsApp girişi oluyor sonra tık yok siyah ekranla karşı karşıyayım karanlık modda. Karanlık modsuz denedim beyaz oluyor. Yardımcı olur musunuz?

Şu anda aynı sorun bende de mevcut. Zaten kurulu vardı kullanıyordu. Sıfırladım cihazı şimdi beyaz ekranda kalıyor öyle. Var mı çözüm bulabilen? business de beyaz ekranda kalıyor

not: aslında whatsapp çalışıyor, arama geliyor ama hep beyaz ekranda kalıyor. defalarca denedim düzeltemedim.

Son düzenleme:
Şu anda aynı sorun bende de mevcut. Zaten kurulu vardı kullanıyordu. Sıfırladım cihazı şimdi beyaz ekranda kalıyor öyle. Var mı çözüm bulabilen? Business de beyaz ekranda kalıyor.

Not: Aslında WhatsApp çalışıyor, arama geliyor ama hep beyaz ekranda kalıyor. Defalarca denedim düzeltemedim.

Merhaba çözüm buldunuz mu veya bulabilen var mı? Bende de var aynı hata.

Hocam ben sorunu çözdüm. Eski cihaza WhatsApp'ı tekrar kurup yeni cihazsa ikincili cihaz olarak kullan diyerek kurdum QR kod okutarak yaptım anında geldi sohbet ekranı.

Hocam benim kendi telefonum mesajlar bildirimler her şey geliyor. Ama siyah ekranda kalıyor yine. Başka bir cihazdan ikincil cihaz yapınca her şeye izin vermiyor ve tüm her şey silinmiş oluyor sohbetler falan.

Hocam benim kendi telefonum mesajlar bildirimler her şey geliyor. Ama siyah ekranda kalıyor yine. Başka bir cihazdan ikincil cihaz yapınca her şeye izin vermiyor ve tüm her şey silinmiş oluyor sohbetler falan.
Valla hocam ben önce her iki cihazda da whatsappı sildim.Sonra eski cihazıma whatsappı tekrar kurdum ardından yeni kullanacağım cihaza indirip ikinci cihaz olarak kullan diyerek QR kod ile bağlandım direkt ekran geldi eksiksiz.Eski cihaz xiaomi yeni cihaz iphone 7 plus.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı