iPhone 7 Wi-Fi çok yavaş

Ama evdeki diğer telefonlar da Iphone 6 ve 5S, Benimki ise 7 ve yalnızca bende var sorun.
Peki dediğim gibi telefonun internetine geçince veya başka bi servis sağlayıcı ya da modeme bağlanınca oluyor mu ?

Modem marka model Zyxel VMG3312-B10B.

Peki dediğim gibi telefonun internetine geçince veya başka bi servis sağlayıcı ya da modeme bağlanınca oluyor mu ?

Mobil verimde herhangi bir sorun yok. Evdekine bağlandığımda Instagram'a giriyorum 1-2 dakika sonra kopuyor, online oyunlarda ping yapıyor. Bazen ayarlardan WiFi'ye geldiğimde evdekini görmüyor ama diğer herkesi görüyor. Modemden kaynaklandığını düşünmeye başlayacağım.

Hocam herhangi bir görsele ulaşamadım. Modeminizin müşteri hizmetlerini arayarak ulaşabilirsiniz. Ben o şekilde halletmiştim. Benim modemimde arayüze girdikten sonra kablosuz sekmesi adı altında seçenekler var. Kontrol kanalı, Wi-Fi adı, band genişliği gibi seçenekler var hatta. Orada bulmuştum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…